da
da
sv

Network Director SARA ØLLGAARD

Personligt Lederskab

Ledelse og selvledelse er en disciplin, der nok kan studeres og tales om, men først bliver autentisk, når den er oversat, tilpasset og bragt i overensstemmelse med dig selv som leder, din virkelighed og det aftryk, du ønsker at sætte.

Netværket har fokus på at inspirere til det autentiske lederskab. Det gør vi ved at udfordre og forbinde os. Til omverden og til hinanden. Vi inviterer til dialog med engagerede mennesker, der ser verden på en anden måde. Vi studerer trends, der er med til at strække vores tanker og inspirere til nytænkning. Og vi bruger tid på at reflektere og diskutere med hinanden, så læring og indsigter forankres.

Ambitioner på egne og andres vegne
Ledelse er indflydelse, og du er klar til og nysgerrig på at strække dit lederskab så langt det er muligt.

Netværket er for dig, der har lyst til at blive inspireret til dit lederskab til gavn for dig selv, dine medarbejdere, virksomheden og omverdenen. Er du nysgerrig efter at afprøve nye tankesæt og åben overfor at dele egne? Og tror du på, at vi sammen kan lære mere og nå længere?

Ring mig op!


    SARA ØLLGAARD

    Sara Øllgaard er selvstændig ledelsescoach med speciale i strategisk forretningsudvikling, lederudvikling og netværksfacilitering. Hun er med-stifter af og underviser på Akademiet for Signaturpræstationer, bestyrelses-medlem i BibMedia og en aktiv del af bæredygtighedsnetværket Klub2030. Sara har en særlig evne til at skabe meningsfulde og stærke relationer i en gruppe og et stort netværk, som hun gerne aktiverer.

    Læs mere i vores magasin F5 Update

    Kontakt os