da
da
sv

Network Director SARA ØLLGAARD

Inspiring Women 3

Der er ingen tvivl om, at udsyn er en nødvendighed for ledere, der gerne vil udvikle forretningen. Men lige så vigtigt er det at se indad. Med konstante forandringer og et væld af nye teknologier skal ledere have et 360 graders blik på sig selv, organisationen og omverdenen, hvis virksomheden også skal have sin relevans fremover.

Fremtiden kalder på ledere, der både har øje for bundlinjen og medarbejdernes trivsel. Ledere, der ikke bare udstikker strategier, men som skaber engagement blandt medarbejderne og gør dem til medejere af forandringerne. Ledere, der tør tænke stort, eksperimentere og udfordre, hvordan de plejer at løse opgaver. Med den tilgang kan de udvikle sig selv og virksomheden.

 360 GRADERS BLIK PÅ DIN LEDELSE

I netværket udfordrer vi lederrollen og ser på, hvad fremtiden kræver af dig som leder, og hvordan du kan bruge din indflydelse på en positiv måde. Vi vender både blikket mod den store verden og mod vores egen ledelsesstil.

SARA ØLLGAARD

Sara Øllgaard er selvstændig ledelsescoach med speciale i strategisk forretningsudvikling, lederudvikling og netværksfacilitering. Hun er medstifter af og underviser på Akademiet for Signaturpræstationer, bestyrelsesmedlem i BibMedia og en aktiv del af bæredygtighedsnetværket Klub2030. Sara har en særlig evne til at skabe meningsfulde og stærke relationer i en gruppe og et stort netværk, som hun gerne aktiverer.