da
da
sv

Network Director SARA ØLLGAARD

Personligt Lederskab

Lederskab er en disciplin, der nok kan studeres og tales om, men først bliver autentisk og avler følgeskab, når den er oversat, tilpasset og bragt i overensstemmelse med dig selv, den virkelighed du agerer i og det aftryk, du ønsker at sætte.

Netværket har fokus på at inspirere til det autentiske og bæredygtige lederskab. Det gør vi dels ved at kigge indad på egen selvledelse – her gør vi aktivt brug af hinanden som inspirations- og sparringspartnere, og dels ved at lade os udfordre af omverdenens foranderlige krav og forventninger til os som ledere. Det sker fx ved, at vi inviterer til dialog med eksterne engagerede mennesker, der ser verden på en anden måde og kan være med til at løfte vores blik og strække vores tanker.

Udnyttelse af netværkets potentiale

 – Er du nysgerrig efter at afprøve nye tankesæt og åben overfor at dele egne?
– Tror du på, at vi bedst udvikler os, når vi udfordrer og lærer af hinanden?
– Og har du ambitioner om at få det maksimale udbytte af et netværkspotentiale?

– Så har du samme ambition og interesse som deltagerne i netværket.

Som bonus kan oplyses, at netværket mødes mellem møderne til “Meet-With-Purpose”-walk&talks, hvor de gør aktivt brug af hinanden, fx ved at vende aktuelle ledelsesudfordringer i egne organisationer.

Ring mig op!


    SARA ØLLGAARD

    Sara Øllgaard er selvstændig ledelseskonsulent med særligt fokus på udvikling af det personlige og bæredygtige lederskab samt på forretningsudvikling. Hun er medstifter, underviser og coach på lederuddannelsen ”Akademiet for Signaturpræstationer”, bestyrelsesmedlem i BibMedia og holder herudover workshops og foredrag om bl.a. det bæredygtige lederskab. Sara har en særlig evne til at skabe involverende møder og stærke relationer i en gruppe.

    Læs mere i vores magasin F5 Update

    Kontakt os