da
da
sv

Network Director MARIANNE EGELUND SIIG

Inspiring Women 4

Der er ingen tvivl om, at udsyn er en nødvendighed for ledere, der gerne vil udvikle forretningen. Men lige så vigtigt er det at se indad. Med konstante forandringer og et væld af nye teknologier skal ledere have et 360 graders blik på sig selv, organisationen og omverdenen, hvis virksomheden også skal have sin relevans fremover.

Fremtiden kalder på ledere, der både har øje for bundlinjen og medarbejdernes trivsel. Ledere, der ikke bare udstikker strategier, men som skaber engagement blandt medarbejderne og gør dem til medejere af forandringerne. Ledere, der tør tænke stort, eksperimentere og udfordre, hvordan de plejer at løse opgaver. Med den tilgang kan de udvikle sig selv og virksomheden. 

360 graders blik på din ledelse

I netværket udfordrer vi lederrollen og ser på, hvad fremtiden kræver af dig som leder, og hvordan du kan bruge din indflydelse på en positiv måde. Vi vender både blikket mod den store verden og mod vores egen ledelsesstil.

Ring mig op!


    MARIANNE EGELUND SIIG

    Marianne Egelund Siig er strategisk ledelsesrådgiver og har mere end 20 års erfaring som leder. Hun har bl.a. været head of diversity og inclusion i Nordea og managing director i en Nordisk konsulentvirksomhed udsprunget af KaosPiloterne. Gennem hendes karriere har netværk fyldt meget, og derfor ved hun, hvordan man opbygger og vedligeholder stærke relationer. Den viden vil hun give videre til netværket.

    Læs mere i vores magasin F5 Update

    Kontakt os