da
da
sv

Network Director ANNETTE FRANCK

Inspiring Women 1

Velkommen i Inspiring Women

Et netværk, hvor kvinder mødes om udvikling af ledelse. Vi arbejder med forandring på mange planer; fra eksekvering af strategi til personlig udvikling.

Inspiration, ideer og konkrete løsninger

De faglige temaer rækker fra samfundsmæssige tendenser til personlige ambitioner og deltagernes aktuelle arbejdsopgaver. Hvilke krav og muligheder skaber den konstante udvikling i dit fag, på din arbejdsplads og i dit job?

Som deltager i netværket er du sikker på, at temaerne er relevante og aktuelle for netop dig. Du får nemlig mulighed for at foreslå emner. På møderne får du faglig inspiration fra indlægsholdere, og kvalificeret debat med netværkskolleger. Du går hjem med inspiration, ideer og konkrete løsninger.

Et samarbejde

Netværket er et samarbejde mellem fagligt dygtige kvinder. Vi samles om ledelse og observerer, om der sker noget nyt og andet i vores samarbejde.

Tip: Erfaringen viser, at det giver et stort udbytte for kvinder at samles om ledelsesfaglig udvikling.

Ring mig op!


  ANNETTE FRANCK

  Annette Franck er en erfaren og engageret netværksleder, så du er sikret højt fagligt niveau og effektiv mødeledelse. Annette er ekspert i eksekvering og forandringskommunikation med mere end tyve års erfaring.

  Rådgiver, foredragsholder og forfatter.

  Uddannet MBA fra Warwick Business School, cand.phil. i voksenpædagogik fra Københavns Universitet og Master i journalistik fra Syddansk Universitet.

  Læs mere i vores magasin F5 Update

  Kontakt os