da
da
sv

Network Director ALEXANDRA KRAUTWALD

Inspiring Women 5

Nye generationer på arbejdsmarkedet, formålsdrevne medarbejdere, og automatiserede opgaver er alt sammen med til at ændre arbejdsmarkedet markant. I det nye paradigme skal ledere skabe mening og retning for medarbejdere og organisationen. 

Også nye krav om mere etik og bæredygtige virksomheder skærper kravene til ledere de kommende år. Fokus vil mere være på formål frem for vækst og profit, og ledere bør ikke længere se medarbejderne udelukkende som ressourcer, men også som hele mennesker. Ledere skal tænke deres organisationer ind som en del af noget større – hvor formålet bliver at gøre mere godt end blot tjene penge.

Frirum med plads til personlig udfoldelse
I netværket udfordrer vi lederrollen og ser på, hvad fremtiden kræver af dig som leder, og hvordan du håndterer nye generationer, de ofte komplekse organisatoriske udfordringer og de uundgåelige forandringer.

 

Ring mig op!


    ALEXANDRA KRAUTWALD

    Alexandra Krautwald har i mere end 25 år rådgivet både topledere og virksomheder om at skabe bæredygtige resultater. Til dagligt er hun managing director i rådgivningsvirksomheden Composing, hvor hun hjælper ledere med at træffe gode beslutninger. Alexandra er fast deltager i Børsen Ledelses ekspertpanel og forfatter til “Strategiimplementering”, “Oplagt – at lede adfærd” og “Unge generationer på arbejde”.

    Læs mere i vores magasin F5 Update

    Kontakt os