Inspiring Women 7
De klassiske ledelsesmetoder fører ofte til stress og ineffektivitet. For at få mere effektive medarbejdere skal ledere bryde vanerne og se på, hvordan omgivelserne og mavefornemmelse påvirker medarbejderne. For at lykkes med forandringsprocesser og implementering af strategier skal ledere forstå og påvirke medarbejdernes ubevidste handlinger.
I netværket ser vi på, hvordan ledere kan bruge adfærdsledelse i deres arbejde. Det handler både om, hvornår adfærdsledelse er det rette ledelsesværktøj, hvornår det skal suppleres af andre ledelsesmetoder, og de etiske overvejelser ved adfærdsledelse.
Network Director
Mettelene Jellinggaard har i mere en ti år studeret adfærd ud fra et ledelsesperspektiv og har sammen med Alexandra Krautwald skrevet bogen ”Oplagt – at lede adfærd”. Til dagligt arbejder Mettelene som senior partner i Composing, hvor hun rådgiver ledere om strategiimplementering og adfærdsledelse. Derudover er hun initiativtager til tænketanken Provokator, som arbejder med det moderne arbejdsliv.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login