Inspiring Women 7
De klassiske ledelsesmetoder fører ofte til stress og ineffektivitet. For at få mere effektive medarbejdere skal ledere bryde vanerne og se på, hvordan omgivelserne og mavefornemmelse påvirker medarbejderne. For at lykkes med forandringsprocesser og implementering af strategier skal ledere forstå og påvirke medarbejdernes ubevidste handlinger.
I netværket ser vi på, hvordan ledere kan bruge adfærdsledelse i deres arbejde. Det handler både om, hvornår adfærdsledelse er det rette ledelsesværktøj, hvornår det skal suppleres af andre ledelsesmetoder, og de etiske overvejelser ved adfærdsledelse.
Network Director
Mettelene Jellinggaard har i mere en ti år studeret adfærd ud fra et ledelsesperspektiv og har sammen med Alexandra Krautwald skrevet bogen ”Oplagt – at lede adfærd”. Til dagligt arbejder Mettelene som senior partner i Composing, hvor hun rådgiver ledere om strategiimplementering og adfærdsledelse. Derudover er hun initiativtager til tænketanken Provokator, som arbejder med det moderne arbejdsliv.

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login