Inspiring Women 8
I netværket 'Inspiring Women' er ledelse og innovation omdrejningspunktet. Vi mener, at strategier og resultater skal gå hånd-i-hånd med empati, medarbejderne og ikke mindst et meningsfyldt arbejde. Som ledere må vi forstå os på omverdenens hastige udvikling og nye krav, men også forstå os på os selv, vores kompetencer og det at være en inspirerende leder.
Network Director
Annette Franck er ekspert i forandringskommunikation og founder af konsulentvirksomheden Corporate Voice. Hun er keynote speaker og underviser i arbejdsmetoder til at skabe effektivt samarbejde om forandring. Hun har arbejdet med kunder som DONG Energy, Danmarks Statistik, Københavns Kommune, IDA og DSB.

Annette er forfatter til bogen ’Modarbejder eller medarbejder – Forandringskommunikation skaber samarbejde’ (DJØF Forlag 2014) og tilknyttet Børsen som blogger og kronikør. Hun er uddannet cand.phil. i voksenpædagogik fra Københavns Universitet og har derudover en MBA fra Warwick Business School samt en Master i journalistik fra Syddansk Universitet.

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login