da
da
sv

Network Director ANNETTE FRANCK

Inspiring Women 8

Fremtiden forstyrrer, og debatter handler om ’disruption’, teknologisk udvikling og jobs, der forsvinder. Med god grund. For vi går lige nu fra lineær til eksponentiel hastighed i udviklingen. Vi står på tærsklen til endnu flere forandringer, når teknologier konvergerer og skaber banebrydende krydsfelter med robotics, AI og data-eksplosion.

Der er ikke behov at råbe ‘platformen brænder’, som vi har for vane at gøre, når vi vil mobilisere handlekraft. Derimod er det afgørende at udvikle modige og intelligente strategier for at navigere i den nye teknologiske, eksponentielle virkelighed.

I dette netværk vil vi arbejde med, hvordan nye muligheder kan forme sig i dit fag og på din arbejdsplads. Hvor rykker teknologien hen og skaber kommercielle potentialer og risici? Hvordan kan vi skelne ‘buzz’ fra det betydningsfulde? Og helt afgørende skal vi arbejde med, hvordan kan vi omstille vores arbejdspladser og fag i tide. Vi sætter teknologiske udviklingsspor op mod klassiske ledelsestemaer som forandring, involvering og ledelseskommunikation.

Har du mod på at løfte blikket fra næste kvartals opgaver og diskutere fremtidens udfordringer med en række engagerede, kvindelige kollegaer? Så er dette netværket for dig.

ANNETTE FRANCK

Annette Franck er ekspert i forandringskommunikation. Founder af konsulentvirksomheden Corporate Voice, hvor hun rådgiver og faciliterer forandring hos kunder. Hun er keynote speaker og underviser i arbejdsmetoder til at skabe effektivt samarbejde om forandring. Hun har arbejdet med kunder som DONG Energy, Danmarks Statistik, Københavns Kommune, IDA og DSB.

Annette er forfatter til bogen ’Modarbejder eller medarbejder – Forandringskommunikation skaber samarbejde’ (DJØF Forlag 2014) og tilknyttet Børsen som blogger og kronikør. Hun er uddannet cand.phil. i voksenpædagogik fra Københavns Universitet og har derudover en MBA fra Warwick Business School samt en Master i journalistik fra Syddansk Universitet.

Annette har tidligere været afdelingschef i et konsulenthus, direktionsassistent hos en international rådgivende ingeniør, HR manager i en softwareudviklingsvirksomhed og HR udviklingschef i den finansielle sektor.

Med en erfaren tovholder som Annette er du garanteret et højt fagligt niveau samt effektiv facilitering af jeres netværksmøder.