Inspiring Women 8
I netværket 'Inspiring Women' er ledelse og innovation omdrejningspunktet. Vi mener, at strategier og resultater skal gå hånd-i-hånd med empati, medarbejderne og ikke mindst et meningsfyldt arbejde. Som ledere må vi forstå os på omverdenens hastige udvikling og nye krav, men også forstå os på os selv, vores kompetencer og det at være en inspirerende leder.
Network Director
Annette Franck er ekspert i forandringskommunikation og founder af konsulentvirksomheden Corporate Voice. Hun er keynote speaker og underviser i arbejdsmetoder til at skabe effektivt samarbejde om forandring. Hun har arbejdet med kunder som DONG Energy, Danmarks Statistik, Københavns Kommune, IDA og DSB.

Annette er forfatter til bogen ’Modarbejder eller medarbejder – Forandringskommunikation skaber samarbejde’ (DJØF Forlag 2014) og tilknyttet Børsen som blogger og kronikør. Hun er uddannet cand.phil. i voksenpædagogik fra Københavns Universitet og har derudover en MBA fra Warwick Business School samt en Master i journalistik fra Syddansk Universitet.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login