da
da
sv

Network Director ANNETTE FRANCK

Inspiring Women Vest 3

Velkommen til Inspiring Women, et netværk hvor kvinder mødes om ledelsesfaglighed, og hvor vi arbejder vi med forandringer i arbejdslivet.

Når fremtiden forstyrrer
Vi samles om forandring som fagligt tema. I netværket arbejder vi med forandringer på mange planer; fra samfundsmæssige perspektiver til personlige ambitioner og arbejdsopgaver. Hvilke muligheder skaber den konstante udvikling i dit fag og på din arbejdsplads?

Som deltager i netværket er du med til at foreslå mødetemaer. På møderne får du faglig inspiration fra indlægsholdere, kvalificeret debat med netværkskollegaer og konstruktive bidrag til dine egne ledelsesopgaver.

Netværket er et samarbejde mellem fagligt dygtige kvinder. Vi samles om ledelsesfaglighed og observerer, om der sker noget nyt og andet i vores samarbejde. Tip: Det viser erfaringen, og det giver et stort udbytte for kvinder

 

Ring mig op!


  ANNETTE FRANCK

  Annette Franck er ekspert i forandringskommunikation. Founder af konsulentvirksomheden Corporate Voice, hvor hun rådgiver og faciliterer forandring hos kunder. Hun er keynote speaker og underviser i arbejdsmetoder til at skabe effektivt samarbejde om forandring. Hun har arbejdet med kunder som DONG Energy, Danmarks Statistik, Københavns Kommune, IDA og DSB.

  Annette er forfatter til bogen ’Modarbejder eller medarbejder – Forandringskommunikation skaber samarbejde’ (DJØF Forlag 2014) og tilknyttet Børsen som blogger og kronikør. Hun er uddannet cand.phil. i voksenpædagogik fra Københavns Universitet og har derudover en MBA fra Warwick Business School samt en Master i journalistik fra Syddansk Universitet.

  Annette har tidligere været afdelingschef i et konsulenthus, direktionsassistent hos en international rådgivende ingeniør, HR manager i en softwareudviklingsvirksomhed og HR udviklingschef i den finansielle sektor.

  Med en erfaren tovholder som Annette er du garanteret et højt fagligt niveau samt effektiv facilitering af jeres netværksmøder.

  Læs mere i vores magasin F5 Update

  Kontakt os