Inspiring Women Vest
I dag er det ikke længere nok med en langsigtet strategi. Lederen skal sideløbende også arbejde med en kortsigtet og fleksibel plan. Samtidig med det skal lederen sikre motiverede medarbejdere, skabe målbare forandringer og lede op såvel som ned i organisationen. Det stiller nye krav til lederen.

Netværket er en mulighed for at sparre med andre kvindelige ledere, der står med de samme ledelsesmæssige udfordringer som dig. Formålet er, at vi i fællesskab gør hinanden til endnu bedre ledere. Det gør vi ved at kombinere faglig inspiration og deltagernes egne erfaringer. Både de gode og de mindre gode.
Network Director
Jette Radich Thunbo har stor forretningsforståelse og mere end 10 års ledererfaring fra bankverdenen og har har tidligere siddet som HR chef Salling Group og er nu Head of Wupti. For hende er vidensdeling på tværs af organisationen vigtig for at vækste, og hun er optaget af, hvordan den digitale udvikling stiller nye krav til virksomheder og ledere motiverer medarbejderne til at arbejde bedre.

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login