da
da
sv

Network Director ANNETTE KLAUSEN BENGTSSON

Inspiring Women Vest

Den digitale udvikling udfordrer lederen, der skal være med på udviklingen og bruge data til at tænke et skridt længere frem. Også organisationen skal tænke anderledes i forhold til rekruttering, talenter, udvikling og fastholdelse for at sikre, at forretningen kan levere sine resultater.

I dag er det ikke længere nok med en langsigtet strategi. Lederen skal sideløbende arbejde med en kortsigtet og fleksibel plan. Samtidig med det skal lederen sikre motiverede medarbejdere, skabe målbare forandringer og lede op såvel som ned i organisationen. Det stiller nye krav til lederen.

Fremtidsorienteret mindset

Som leder er det vigtigt at kende sin egen ledelsesstil og sine kompetencer, når man skal finde måden og modet til at kaste sig selv og sit team ud i fremtidens mange muligheder og udfordringer. Derfor arbejder vi i netværksgruppen med de udfordringer, som digitaliseringen stiller os overfor, og ser på, hvordan vi kan gøre hinanden til endnu bedre ledere med et fremtidsorienteret mindset.

 

Ring mig op!


    ANNETTE KLAUSEN BENGTSSON

    Annette Klausen Bengtsson har i flere år været leder og rådgivet ledere i virksomheden Klausen & Bengsson. Gennem sit arbejde har hun hjulpet ledere fra både små og store, som offentlige og private virksomheder. Velux, Vestas, SKAT og Nets er blandt kunderne. Derudover er hun forfatter til bogen “At lede opad” og er i gang med at sætte de sidste punktummer i en ny ledelsesbog om samme emne.

    Læs mere i vores magasin F5 Update

    Kontakt os