da
da
sv

Network Director ANNETTE FRANCK

Inspiring Women Vest

Den digitale udvikling udfordrer lederen, der skal være med på udviklingen og bruge data til at tænke et skridt længere frem. Også organisationen skal tænke anderledes i forhold til rekruttering, talenter, udvikling og fastholdelse for at sikre, at forretningen kan levere sine resultater.

I dag er det ikke længere nok med en langsigtet strategi. Lederen skal sideløbende arbejde med en kortsigtet og fleksibel plan. Samtidig med det skal lederen sikre motiverede medarbejdere, skabe målbare forandringer og lede op såvel som ned i organisationen. Det stiller nye krav til lederen.

Fremtidsorienteret mindset

Som leder er det vigtigt at kende sin egen ledelsesstil og sine kompetencer, når man skal finde måden og modet til at kaste sig selv og sit team ud i fremtidens mange muligheder og udfordringer. Derfor arbejder vi i netværksgruppen med de udfordringer, som digitaliseringen stiller os overfor, og ser på, hvordan vi kan gøre hinanden til endnu bedre ledere med et fremtidsorienteret mindset.

Ring mig op!


  ANNETTE FRANCK

  Annette Franck er en erfaren og engageret netværksleder, så du er sikret højt fagligt niveau og effektiv mødeledelse. Annette er ekspert i eksekvering og forandringskommunikation med mere end tyve års erfaring.

  Rådgiver, foredragsholder og forfatter.

  Uddannet MBA fra Warwick Business School, cand.phil. i voksenpædagogik fra Københavns Universitet og Master i journalistik fra Syddansk Universitet.

  Læs mere i vores magasin F5 Update

  Kontakt os