Inspiring Women Vest
I dag er det ikke længere nok med en langsigtet strategi. Lederen skal sideløbende også arbejde med en kortsigtet og fleksibel plan. Samtidig med det skal lederen sikre motiverede medarbejdere, skabe målbare forandringer og lede op såvel som ned i organisationen. Det stiller nye krav til lederen.

Netværket er en mulighed for at sparre med andre kvindelige ledere, der står med de samme ledelsesmæssige udfordringer som dig. Formålet er, at vi i fællesskab gør hinanden til endnu bedre ledere. Det gør vi ved at kombinere faglig inspiration og deltagernes egne erfaringer. Både de gode og de mindre gode.
Network Director
Jette Radich Thunbo har stor forretningsforståelse og mere end 10 års ledererfaring fra bankverdenen og sidder nu som HR chef Salling Group, hvor hun arbejder med ledere på det executive niveau. For hende er vidensdeling på tværs af organisationen vigtig for at vækste, og hun er optaget af, hvordan den digitale udvikling stiller nye krav til virksomheder og ledere motiverer medarbejderne til at arbejde bedre.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login