da
da
sv

Network Director THOMAS REX FREDERIKSEN

IT Management 2

It-chefer skal både have styr på driften og forretningen, være agile og stabile samt bidrage til virksomhedens krævede innovation. De skal også tilpasse it-anvendelsen og arbejdsgangene til ny skærpet lovgivning og nye teknologier, som vi kun har set toppen af.

It-chefer skal ikke længere kun styre it-systemer – de skal også styre medarbejdere, som de skal motivere, fastholde og tiltrække. Med et større fokus på personaleledelse kan it-chefer bedre levere de efterspurgte værdier til forretningen ud fra egen identificering af behov. It-governance som disciplin kommer til at fylde mere i it-chefers dagligdag som følge af store krav til it-sikkerhed, dokumentation og implementering af understøttende processer.

LEDELSE FRA ET IT-PERSPEKTIV

I netværket arbejder vi både med it- og ledelsesfaglige temaer, som styrker dig i rollen som it-chef. Vi kombinerer faglige diskussioner, de andre medlemmers erfaringer og dine udfordringer og samler det hele i en værktøjskasse, som du kan bruge i din hverdag.

THOMAS REX FREDERIKSEN

Thomas Rex Frederiksen har gennem det meste af sin karriere arbejdet med det personlige lederskab. Til dagligt er han foredragsholder, business-mentor og executive coach, hvor han rådgiver ledere fra store virksomheder om ledelse fra scenen. Han har i ti år været CPO i Speakers Club og har selv delt scene med mere end 350 forskellige danske og udenlandske foredragsholdere, eksperter og ledere.