IT Management
Danske it-afdelinger er under voldsom forandring. Både nye teknologier, it-strategier, projektstyringsdiscipliner og udviklingsmetoder vinder hele tiden frem. For at få succes skal it-afdelingerne i højere grad koble en forretningsorienteret tilgang til deres it-kompetencer, og it-chefen skal selv udvikle sig til at blive en forretningskritisk partner for direktionen.

Netværket IT-Management – New Paradigm klæder it-professionelle på til udfordringerne og vender dem fra et driftsorienteret til et mere strategisk ledelsesperspektiv, så de er rustet til en fremtid, der stiller større krav til it.
Network Director
Flemming Bjerring Jensen er optaget af innovation og forandringsledelse fra et it-perspektiv. I mere end 30 år har han arbejdet med it- og forretningsudvikling i både det offentlige og private. Til dagligt er han it-chef for Business Danmark, hvor han bl.a. arbejder med etablering og ledelsesmæssig forankring af it-governance. Derudover underviser han i ledelse som ekstern lektor på Metropol.

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login