IT Management
Danske it-afdelinger er under voldsom forandring. Både nye teknologier, it-strategier, projektstyringsdiscipliner og udviklingsmetoder vinder hele tiden frem. For at få succes skal it-afdelingerne i højere grad koble en forretningsorienteret tilgang til deres it-kompetencer, og it-chefen skal selv udvikle sig til at blive en forretningskritisk partner for direktionen.

Netværket IT-Management – New Paradigm klæder it-professionelle på til udfordringerne og vender dem fra et driftsorienteret til et mere strategisk ledelsesperspektiv, så de er rustet til en fremtid, der stiller større krav til it.
Network Director
Torben Kjaer er årets CIO i 2017 og er til daglig Group IT Director for Rambøll, det største rådgivningsfirma i Norden. Hans opgave de seneste år har særligt været at samle forskellige udenlandske it-afdelinger i en fælles global enhed. Torben har fungeret som it-leder i knap 20 år og har tidligere arbejdet en årrække i Frankrig for Novo Nordisk. Han er i dag meget optaget af, hvordan fænomener som internet of things, big data og kunstig intelligens stiller nye krav til it-organisationen. Torben er uddannet økonom fra Aarhus Universitet og har blandt andet efteruddannet sig ved Oxford University og UCLA.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login