IT Management
Danske IT-afdelinger er under voldsom forandring. Foruden den teknologiske udvikling vinder nye IT-strategier, projektstyringsdiscipliner og udviklingsmetoder frem. Netværket IT-Management – New Paradigm skal klæde IT-professionelle på til de nye udfordringer og vende dem fra et rent driftsorienteret perspektiv til et mere strategisk ledelsesperspektiv. Gennem sparring med andre kompetente ligesindede og under kyndig ledelse af en Network Director vil deltagerne få konkrete værktøjer til det daglige arbejde.
Network Director
Torben Kjaer er årets CIO i 2017 og er til daglig Group IT Director for Rambøll, det største rådgivningsfirma i Norden. Hans opgave de seneste år har særligt været at samle forskellige udenlandske IT-afdelinger i en fælles global enhed. Torben har fungeret som IT-leder i knap 20 år og har tidligere arbejdet en årrække i Frankrig for Novo Nordisk. Han er i dag meget optaget af, hvordan fænomener som internet of things, big data og kunstig intelligens stiller nye krav til IT-organisationen. Torben er uddannet økonom fra Aarhus Universitet og har blandt andet efteruddannet sig ved Oxford University og UCLA.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire årlige netværksmøder. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind eller opret en konto

Log ind eller opret en konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login