Å - INAKTIV IT Projektledelse
Med forventning om hurtige leverancer og projekter, der skaber tydelig værdi for forretningen, skal it-projektlederen i dag have en god forretningsforståelse og kunne tale ind i forretningens udfordringer. It-projektlederen skal samarbejde med andre afdelinger og lede de medarbejdere og stakeholders, der er tilknyttet projektet, så alle arbejder efter samme mål.

Netværket IT Projektledelse giver it-projektledere redskaberne til at håndtere de større krav, der stilles i dag ved at fokusere på, hvordan projekter kan være med til at optimere forretningen, og hvordan projektlederen kan arbejde mere proaktiv.
Network Director
Lars Mathiesen har i over 20 år arbejdet med it- og forretningsudvikling. Han har mere end 1000 større projekter med sig i rygsækken og har haft budgetansvar for over 1 mia. kr. og personaleansvar for 500+. Til dagligt arbejder Lars som associated director i Deloitte og direktør i Frost Management, hvor han er tilknyttet en række af statens it-projekter og flere af SKATs projekter.

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login