Leading with Impact
En leder gør en forskel. Da Kasper Rørsted blev udpeget som topchef for den tyske sportsgigant Adidas, steg aktiekursen. På samme tid faldt kursen hos firmaet Henkel, som han forlod.
Så hvad er forudsætningen for, at man på toplederniveau skaber resultater? Ikke bare nu, men i en fremtid vi ikke kender. Forudsætningen er blandt andet, at man evner konstant at forstå, hvad der ligger længere fremme på banen. At man reflekterer over, hvordan man reagerer på det og er klar til at afprøve nye idéer - og ikke mindst, at man kan få medarbejderne med.
I mange brancher har de dygtigste udøvere et “træningsrum”, hvor de kan skærpe deres præstation, teste nyt, sparre og udvikle sig. Et fysisk rum eller et dedikeret tidsinterval, hvor de kan eksperimentere, lade sig inspirere, fordybe sig, udvikle nyt eller perfektionere detaljer. Det bør topledere også have. For der er fokus på innovationskraft og forandringsledelse som aldrig før.
Det træningsrum vil vi gerne give dig i form af netværket 'Leading with Impact'. Et sted hvor du får førstehåndsindblik i nogle af Danmarks mest innovative virksomheder og møder topledere, der hver dag gør en kæmpe forskel. Ligesom dig. 
Netværket beskæftiger sig med organisationskultur og de teknologiske og digitale muligheder. Hvordan skaber man en arbejdspladskultur, hvor medarbejderne trives med digitalisering og forandringer samt imødegår nye løsninger og forretningsmodeller.
Network Director
Thomas Rex Frederiksen har gennem det meste af sin karriere arbejdet med det personlige lederskab. Til dagligt er han foredragsholder, business-mentor og performancecoach, hvor han rådgiver ledere fra store virksomheder om ledelse fra scenen. Han har i ti år været CPO i Speakers Club og har selv delt scene med mere end 350 forskellige danske og udenlandske foredragsholdere, eksperter og ledere.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login