Leading with Impact
En leder gør en forskel. Da Kasper Rørsted blev udpeget som topchef for den tyske sportsgigant Adidas, steg aktiekursen. På samme tid faldt kursen hos firmaet Henkel, som han forlod.
Så hvad er forudsætningen for, at man på toplederniveau skaber resultater? Ikke bare nu, men i en fremtid vi ikke kender. Forudsætningen er blandt andet, at man evner konstant at forstå, hvad der ligger længere fremme på banen. At man reflekterer over, hvordan man reagerer på det og er klar til at afprøve nye idéer - og ikke mindst, at man kan få medarbejderne med.
I mange brancher har de dygtigste udøvere et “træningsrum”, hvor de kan skærpe deres præstation, teste nyt, sparre og udvikle sig. Et fysisk rum eller et dedikeret tidsinterval, hvor de kan eksperimentere, lade sig inspirere, fordybe sig, udvikle nyt eller perfektionere detaljer. Det bør topledere også have. For der er fokus på innovationskraft og forandringsledelse som aldrig før.
Det træningsrum vil vi gerne give dig i form af netværket 'Leading with Impact'. Et sted hvor du får førstehåndsindblik i nogle af Danmarks mest innovative virksomheder og møder topledere, der hver dag gør en kæmpe forskel. Ligesom dig. 
Netværket beskæftiger sig med organisationskultur og de teknologiske og digitale muligheder. Hvordan skaber man en arbejdspladskultur, hvor medarbejderne trives med digitalisering og forandringer samt imødegår nye løsninger og forretningsmodeller.
Network Director
Thomas Rex Frederiksen har gennem det meste af sin karriere arbejdet med det personlige lederskab. Til dagligt er han foredragsholder, business-mentor og performancecoach, hvor han rådgiver ledere fra store virksomheder om ledelse fra scenen. Han har i ti år været CPO i Speakers Club og har selv delt scene med mere end 350 forskellige danske og udenlandske foredragsholdere, eksperter og ledere.

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login