Leading with Impact 2
Hvad er forudsætningen for, at man på toplederniveau skaber resultater? Ikke bare nu, men i en ukendt fremtid. Det er blandt andet, at man er klar til at afprøve nye idéer – og ikke mindst, at man evner at få medarbejderne med. I flere brancher benytter de dygtigste udøvere sig af et "træningsrum", hvor de kan skærpe deres præstation, teste nyt, sparre og udvikle sig. Det kan være et fysisk rum eller et dedikeret tidsrum, hvor de eksperimenterer, søger inspiration, fordyber sig, udvikler nyt eller perfektionerer detaljer. Det har topledere også brug for - og det vil vi gerne give dig med netværket "Leading with Impact", hvor vi bl.a. kigger på organisationskultur og de teknologiske og digitale muligheder.
Network Director
Thomas Rex Frederiksen har gennem det meste af sin karriere arbejdet med det personlige lederskab. Til dagligt er han foredragsholder, business-mentor og performancecoach, hvor han rådgiver ledere fra store virksomheder om ledelse fra scenen. Han har i ti år været CPO i Speakers Club og har selv delt scene med mere end 350 forskellige danske og udenlandske foredragsholdere, eksperter og ledere.

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login