Leading with Impact 2
Hvad er forudsætningen for, at man på toplederniveau skaber resultater? Ikke bare nu, men i en ukendt fremtid. Det er blandt andet, at man er klar til at afprøve nye idéer – og ikke mindst, at man evner at få medarbejderne med. I flere brancher benytter de dygtigste udøvere sig af et "træningsrum", hvor de kan skærpe deres præstation, teste nyt, sparre og udvikle sig. Det kan være et fysisk rum eller et dedikeret tidsrum, hvor de eksperimenterer, søger inspiration, fordyber sig, udvikler nyt eller perfektionerer detaljer. Det har topledere også brug for - og det vil vi gerne give dig med netværket "Leading with Impact", hvor vi bl.a. kigger på organisationskultur og de teknologiske og digitale muligheder.
Network Director
Jakob Stengel har beskæftiget sig med corporate governance og ledelsesrådgivning i 18 år. Han startede i den finansielle sektor og har de seneste år været konsulent og partner hos nogle af de største virksomheder inden for Executive Search som Stanton Chase, Boyden og Odgers Berndtson.

Jakob en flittig keynote speaker og udtaler sig ofte til medierne om områder som lederskab, bestyrelsesarbejde og karriereplanlægning - sidstnævnte har han undervist i på CBS. Derudover har Jakob været ekstern underviser på INSEAD's "Executive Board Program".

Jakob er uddannet cand.jur fra Københavns Universitet og har skiftet netværket "Board Network" for professionelle bestyrelsesmedlemmer.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login