da
da
sv

Network Director THOMAS REX FREDERIKSEN

Leading with Impact 2

Det at kunne formidle sit budskab med autenticitet og gennemslagskraft fra scenen er en af fremtidens vigtigste ledelsesdiscipliner. Alligevel udnytter mange ledere ikke mulighederne i at bruge ordets magt til at implementere forandringer og strategier med succes.

Ledere skal forberede sig på nye ansættelsesformater, nye virksomhedsstrukturer og nye generationer på arbejdsmarkedet. Både aktionærer, investorer og stakeholders er tiltrukket af synlige ledere, og netop ved at tage ordet i sin magt bliver ledere mere synlige i deres lederskab. For ledere handler det om at skabe følgeskab og få organisationen til arbejde efter samme mål ved at formidle sine visioner overbevisende.

BRUG ORDETS MAGT

I netværket arbejder vi med, hvordan du kan tage ordet i din magt og bruge det til at øge virksomhedens renommé og sætte retningen for organisationen. Vi ser på, hvordan du kan bruge dine formidlingskompetencer til at udvikle dig selv som leder ved at reflektere over, hvad du står for, dine styrker og svagheder.

THOMAS REX FREDERIKSEN

Thomas Rex Frederiksen har gennem det meste af sin karriere arbejdet med det personlige lederskab. Til dagligt er han foredragsholder, business-mentor og executive coach, hvor han rådgiver ledere fra store virksomheder om ledelse fra scenen. Han har i ti år været CPO i Speakers Club og har selv delt scene med mere end 350 forskellige danske og udenlandske foredragsholdere, eksperter og ledere.