Ledelse og Innovation 3
Forbrugernes behov ændrer sig fra kvartal til kvartal og det stiller krav til organisationen. Især virksomhedens ledere har brug for at kunne se nye markeder og muligheder - der er brug for ledere, der tør være innovative.

Det kan dog være svært at finde tid til at træne og reflektere over sit lederskab i den innovative process i en travl hverdag.


Netværket vil give dig ny viden og inspiration og du møder andre ledere, der står over for de samme udfordringer og du får kreative inputs fra nogle af landets fremmeste innovationsprofiler.

Netværket ser på emner som digitalisering og innovationskultur med sørger for at holde emnerne op imod velkendte og tidløse ledelsestemaer såsom forandring, værdibaseret ledelse og autenticitet.
Network Director
Ouafa Rian har mere end 20 års erfaring med udvikling og innovation. Til dagligt ejer hun konsulentvirksomheden Learning Fields, hvor hun arbejder med udvikling, coaching og rådgivning af topledere for organisationer som Vestas, Condé Nast, SAAB og Kulturministeriet. Tidligere har hun været direktør i bureauet Gunbak Knowledge og involveret i lederudvikling for firmaer som Arla, Saxo Bank og Rockwool.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login