Ledelse og Innovation 1
Mange ledere har blikket rettet mod accelererende forandringer, hvor det handler om at gentænke forretningsmodeller og være 'agil' og 'disrupte' organisationen. Men i farten glemmer de at forstå kompleksiteten og forandringernes betydning for deres lederrolle og medarbejderne. Ledere skal være mere bevidste om, hvordan de leder i forandringer.
I netværket diskuterer vi, hvordan ledere kan bruge deres lederrolle til at understøtte den innovative proces og forandringerne. Vi identificerer ledernes styrker, svagheder og potentialer, så de kan udvikle og tilpasse deres ledelsesstil til den enkelte situation.
Network Director
Thomas Rosenberg er psykolog og associeret partner i HR7 erhvervspsykologi, hvor han udvikler ledere, teams og organisationer. Thomas har i 15 år arbejdet med innovation og har bl.a. hjulpet danske og internationale virksomheder med at forstå deres brugere, udvikle innovationsstrategier og styrke den organisatoriske innovationskapacitet. Han er forfatter til flere artikler om psykologi, ledelse og kompleksitet.

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login