Ledelse og Innovation 1
Mange ledere har blikket rettet mod accelererende forandringer, hvor det handler om at gentænke forretningsmodeller og være 'agil' og 'disrupte' organisationen. Men i farten glemmer de at forstå kompleksiteten og forandringernes betydning for deres lederrolle og medarbejderne. Ledere skal være mere bevidste om, hvordan de leder i forandringer.
I netværket diskuterer vi, hvordan ledere kan bruge deres lederrolle til at understøtte den innovative proces og forandringerne. Vi identificerer ledernes styrker, svagheder og potentialer, så de kan udvikle og tilpasse deres ledelsesstil til den enkelte situation.
Network Director
Thomas Rosenberg er psykolog og associeret partner i HR7 erhvervspsykologi, hvor han udvikler ledere, teams og organisationer. Thomas har i 15 år arbejdet med innovation og har bl.a. hjulpet danske og internationale virksomheder med at forstå deres brugere, udvikle innovationsstrategier og styrke den organisatoriske innovationskapacitet. Han er forfatter til flere artikler om psykologi, ledelse og kompleksitet.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login