Next Generation Leadership
Fremtidens leder har ambitioner på både sine egne og virksomhedens vegne. Derfor er det vigtigt at lære at lede i alle retninger for at kunne sætte sit aftryk på sin afdeling og få skabt resultater. Bedre samarbejde med topledelsen skaber plads og mod til risikovillighed.
Dette netværk henvender sig til den erfarne leder, som ønsker at styrke sine kompetencer inden for en disciplin som relationsledelse. Hvordan skaber man tillid både opad og nedad i organisationen? Hvordan bruger man relationer til at skabe større arbejdsglæde og motivation? Det er blot nogle af de spørgsmål, vi kommer til at arbejde med i netværket.
Network Director
Lene Flensborg er uddannet psykolog med speciale i organisationspsykologi.
Hun har i 18 år arbejdet som ekstern konsulent med særligt
fokus på det organisationspsykologiske felt.

I dag fungerer Lene Flensborg som partner hos det erhvervspsykologiske konsulenthus ‘Organisation’. Tidligere var Lene i en årrække partner hos det strategiske bureau Resonans, hvor hun også fungerede som direktør for virksomheden i tre år.

Lene er forfatter til ‘Håndbog i god ledelse’, der udkom på Akademisk Forlag i 2016 samt ‘Positiv psykologi på arbejde’, der udkom på Børsens Forlag i 2009. Lene er desuden en del af ekspertpanelet på Børsen Ledelse, hvor hun løbende skriver om udvikling inden for ledelsesfeltet.

Lenes særlige ekspertise ligger inden for ledelses- og talentudvikling med stærkt fokus på at skabe udvikling i praksis. Det vil sige, at lederen eller talentet sammen med sine kolleger og medarbejdere udvikler sig selv og forretningen på samme tid.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind eller opret en konto

Log ind eller opret en konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login