Next Generation Leadership
Fremtidens leder har ambitioner på både sine egne og virksomhedens vegne. Derfor er det vigtigt at lære at lede i alle retninger for at kunne sætte sit aftryk på sin afdeling og få skabt resultater. Bedre samarbejde med topledelsen skaber plads og mod til risikovillighed.
Dette netværk henvender sig til den erfarne leder, som ønsker at styrke sine kompetencer inden for en disciplin som relationsledelse. Hvordan skaber man tillid både opad og nedad i organisationen? Hvordan bruger man relationer til at skabe større arbejdsglæde og motivation? Det er blot nogle af de spørgsmål, vi kommer til at arbejde med i netværket.
Network Director
Lene Flensborg er psykolog med speciale i organisationspsykologi og har i 18 a?r arbejdet med det område. Hendes ekspertise er ledelses- og talentudvikling med stærkt fokus pa? at skabe udvikling i praksis. I dag er Lene partner hos konsulenthuset 'Organisation' og har tidligere været partner i bureauet Resonans. Lene er forfatter til bøgerne 'Ha?ndbog i god ledelse' og 'Positiv psykologi pa? arbejde'.

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login