Next Level Business
Ledere i mindre virksomheder drukner ofte i driftsopgaver. Derfor skal ledere håndtere de planlagte og de spontane forandringer og lade medarbejderne overtage driftsfokuserede opgaver for selv at få tid til at lægge retningen, lære af andre virksomheder og skabe værdi gennem processer og strukturer.

Netværket er lederes mulighed for at kigge fremad på deres virksomheds muligheder og sig selv som leder. Vi arbejder med, hvordan ledere kan bruge deres netværk til at udvikle virksomheden, hvilken betydning work-life balance har, og hvordan de kan løfte sig fra driften og træffe strategiske beslutninger.
Network Director
Henrik Busch

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login