Next Level Business
Formålet med netværksgruppen Next Level Business er at give dig konkrete kompetencer, som kan omsættes direkte til værdi i din virksomhed. Du får viden og individuel sparring med medlemmerne, som ruster dig og din virksomhed til at håndtere netop de udfordringer, I sidder med nu.

Vores Network Director, Asger Daugbjerg, tilrettelægger de enkelte møder og inviterer eksterne brancheeksperter ind for at sikre et højt vidensniveau. På den måde får medlemmerne et fagligt løft og virksomheden en konkurrencemæssig fordel. Målet er, at du hver gang kommer hjem med nye ideer og konkrete værktøjer, som du kan bruge direkte i dit daglige arbejde til at drive din virksomhed fremad.
Network Director
Asger Daugbjerg er en international entreprenør med mere end 25 års erfaring inden for innovation og forretningsudvikling. Til daglig står Asger
i spidsen for GlobeEight; et globalt konsulentbureau med fokus på vækst og innovation. Sideløbende er Asger direktør i IME Singapore.

Asger startede CPHmade i 2011 og stod i spidsen for forretningsnetværket indtil 2016. Inden da fungerede han som Business Director i tænketanken Mandag Morgen.

Asger startede sin karriere i bureauerne Lyre & Valbo og Saatchi & Saatchi. Efterfølgende kom han til J. Walter Thompson, hvor han havde flere ledende stillinger og i en årrække var udstationeret i Singapore som regionsdirektør.

Asger Daugbjerg er uddannet fra CBS og har desuden en MBA fra Henley Business School.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind eller opret en konto

Log ind eller opret en konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login