Next Level Business
Ledere i mindre virksomheder drukner ofte i driftsopgaver. Derfor skal ledere håndtere de planlagte og de spontane forandringer og lade medarbejderne overtage driftsfokuserede opgaver for selv at få tid til at lægge retningen, lære af andre virksomheder og skabe værdi gennem processer og strukturer.

Netværket er lederes mulighed for at kigge fremad på deres virksomheds muligheder og sig selv som leder. Vi arbejder med, hvordan ledere kan bruge deres netværk til at udvikle virksomheden, hvilken betydning work-life balance har, og hvordan de kan løfte sig fra driften og træffe strategiske beslutninger.
Network Director
Louise Ertman Baunsgaard er grundlægger af restaurantkæden LETZ SUSHI med 16 restauranter. Hun startede med at stå for udviklingen alene, inden hun fik en investor ind, som hun endte med at sælge forretningen til. I dag er hun indehaver af virksomheden EBalance, hvor hun rådgiver og coacher ledere og selvstændige om ledelse, forretningsudvikling, forretningsmodel, og om hvordan de kan bruge deres netværk og hente viden fra det.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login