da
da
sv

Network Director NANA SCHEIBEL

Offentlig Ledelse 2

Offentlige ledere skal navigere mellem forskellige bundlinjer og interesser på tværs af organisationen.

De skal omsætte politiske beslutninger til konkret handling og skabe mening hele vejen ned i organisationen i en tid, hvor borgerne forventer mere, og der stilles større krav fra politisk side, mens der er færre ressourcer til rådighed. Det stiller store krav til lederne.

For at skabe resultater i et så komplekst ledelsesfelt skal offentlige ledere sikre, at alle arbejder efter samme mål. Det handler om at skabe engagement blandt medarbejderne, påvirke beslutninger opad i organisationen og om at kunne samarbejde med andre forvaltninger, uden det bliver en kamp om ressourcer.

FORSKELLIGE LEDELSESVÆRKTØJER TIL FORSKELLIGE SITUATIONER

I netværket arbejder vi med forskellige ledelsesværktøjer og ser på, hvordan offentlige ledere kan skabe motivation og få medarbejderne med. Vi dykker ned i, hvordan lederne navigerer i det politiske landskab, og hvordan de kan forstå og ikke mindst bruge magten i organisationen til deres fordel.

NANA SCHEIBEL

Med Nana Scheibel får netværket følgeskab af en ufortyndet, uforfærdet og ukuelig konsulent, som er sig selv hele vejen igennem.

Mange tusinde offentlige ledere, deres medarbejdere, samarbejdspartnere og borgere har samarbejdet med hende gennem de mere end 15 år, hun har været konsulent. Gennem flere perioder har hun været leder i et konsulenthus og et offentligt-privat innovationscenter, hvilket har givet hende en uvurderlig indsigt, som hun dagligt trækker på.

Nana er fortaler for, at ’handling giver forvandling’, og derfor gør hun en del ud af, at netværket skal handle mere, end I skal snakke – du får noget nyt, hvis du gør noget andet selv.

Hun er uddannet cand.mag i psykologi og samfundsfag, hvilket ikke fornægter sig, og skønt der er teoretisk ballast bag hendes pointer,  betoner hun det praktisk orienterede og direkte brugbare, der rammer aktuelle strømninger i tiden.

Hun er specialiseret i forandringer og innovation, og har efteruddannet sig med en master på CBS samt som facilitator/moderator og coach.