Offentlig Ledelse 3
Med netværket ‘Offentlig ledelse’ vil vi gentænke new public management, der ofte er for talbaseret. Alternativet hedder ‘adfærdsledelse’, og der er i dag for få ledere, der er skarpe på, hvad god adfærd er. Men i en foranderlig verden, hvor målene konstant ændrer sig og nye politiske vinde blæser, kan adfærd være nøglen til gode resultater.

Vi har i dette netværk en ambition om i fællesskab at skabe et mere moderne ledelsesudtryk, der i højere grad fokuserer på adfærd, teams, trivsel og præstationer. På den måde kan vi skabe en mere effektiv og værdiskabende offentlig sektor.
Network Director
Anders Seneca er til daglig direktør i konsulentfirmaet Dogmekompagniet, hvor han hjælper og inspirerer både offentlige og private organisationer med at forankre forandring med fokus på, hvordan man kan forandre, forankre og løse kerneopgaven gennem strategisk og praktisk ledelse.

Anders har været leder i den offentlige sektor i 10 år og kender derfor indgående til de vilkårlige udfordringer og udfordrende vilkår blandt offentlige ledere.

Han har skrevet flere populære bøger, bl.a. ”Løs din Kerneopgave” og ”Hvad leder du efter?”.

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login