da
da
sv

Network director CHRISTIAN ØRSTED

Offentlig Ledelse 4

Det har aldrig været mere krævende at være offentlig leder, end det er i dag. Forandringer er normen og kravene er ikke bare høje, men omskiftelige, modstridende og komplekse. Jobbet som leder kræver både politisk tæft, faglig forståelse og resultatorientering. Vi oplever konstant forandringer, effektiviseringer og nye systemer. Der er færre ressourcer og flere krav. Borgerne forventer mere, og de politiske vilkår kræver evner til både resultatskabelse, effektivisering og opbygning af en faglig kultur, der kan håndtere presset.

Dette netværk henvender sig til de ambitiøse offentlige ledere, der vil udvikle deres lederskab gennem inspiration, sparring på dilemmaer og paradokser og handling.

Medlemmerne i netværket har allerede solid erfaring og mod på at rette et kritisk blik på egen ledelsespraksis. Har du lyst til at tage næste skridt i dit lederskab i selskab med andre inspirerende offentlige ledere? Så er dette netværket for dig.

 

 

Ring mig op!


    CHRISTIAN ØRSTED

    Christian Ørsted er cand.merc., ledelsesrådgiver og forfatter til ”Livsfarlig ledelse” – nr. 1 på Dagbladet Børsens bestsellerliste og modtager af 6 ud af 6 stjerner i Berlingske Business, der kaldte den “en kandidat til en af årets bedste ledelsesbøger”.

    Christian har i 20 år undervist tusindvis af ledere og rådgivet en lang række danske og internationale virksomheder og organisationer, bl.a. Udenrigsministeriet, DONG Energy, Danske Bank, Novo Nordisk og en lang række styrelser og kommuner. Christian er desuden kendt som fast ledelsesekspert på Berlingske Business og fra bl.a. DR2 Deadline, Aftenshowet og Dagbladet Børsen.

    Læs mere i vores magasin F5 Update

    Kontakt os