Offentlig Ledelse 5 - Rethinking Public Teams
Den offentlige sektor er under forandring. Opgaverne kan ikke længere blot løses "som vi plejer". Fokus skal flyttes fra, hvordan medarbejderne løser opgaverne til en løbende samtale med borgere og medarbejdere om, hvad der skaber værdi.

Kerneopgaven skal i centrum. Den gode leder og den gode måde at lede på skal styres af opgaven - ikke omvendt. Lederen skal skabe retning og mening for medarbejderne og sikre sammenhæng mellem, hvad teamet laver og organisationens retning.

Netværket arbejder med, hvordan teamlederen kan bryde fri af det mentale "det kan vi ikke" mindset og i stedet se nye muligheder.
Network Director
Morten Christensen er partner i Udviklingsbureauet BETA, som hjælper offentlige, private og frivillige organisationer med at samarbejde internt og eksternt. Han kender til offentlige lederes udfordringer, da han i flere år har trænet offentlige ledere på alle niveauer og været chefkonsulent i Frederiksberg Kommune. Han er også forfatter til bøgerne "Kend din kerneopgave" og "Løs din kerneopgave".

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login