Offentlig Ledelse Vest 3
Dette netværk henvender sig til den ambitiøse leder i det offentlige, der søger ny inspiration i forhold til, hvordan man kan gå fra talstyring og KPI’er til et moderne ledelsesudtryk, der i højere grad fokuserer på adfærd, teams, trivsel og præstationer.

Medlemmerne i netværket har allerede solid erfaring, men har mod på at rette et kritisk blik på egen ledelsespraksis.

Har du mod på at gå fra KPI’er til adfærdsledelse? Så er dette netværket for dig.
Network Director
Anders Raastrup Kristensen, PhD , ph.d., selvstændig konsulent, foredragsholder og ekstern lektor på Institut for Ledelse, Politik og Filosofi på Copenhagen Business School, hvor han er tilknyttet programmet Master of Public Governance.

Anders er forfatter til bestsellerne ‘Det grænseløse arbejdsliv – at lede de selvledende medarbejdere’ og ‘Strategisk selvledelse’, som han har forfattet sammen med Michael Pedersen. Han er en efterspurgt foredragsholder og facilitator i Danmark og Norden og modtog i 2012 prisen for årets formidler på Copenhagen Business School.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login