Offentlig Ledelse Vest 6
Nærværende ledelse på afstand. Det er der brug for fra område- og distriktsledere i det offentlige, men denne disciplin er ikke blevet lettere de seneste år, hvor kravene og kompleksiteten er steget. Der skal ledes strategisk med fokus på praksis og store forandringer skal forankres. Der skal ledes på nye måder - over afstande; strategisk, geografisk, fagligt og politisk - hvis du skal lykkes som områdeleder.
Der skal ledes efter kerneopgaven frem for tilfredse medarbejdere, efter succes frem for standarder - resultaterne skabes gennem dine ledere, og det fordrer, at fokus flyttes fra administration til fælles motivation.
Network Director
Anders Seneca er til daglig direktør i konsulentfirmaet Dogmekompagniet, hvor han hjælper og inspirerer både offentlige og private organisationer med at forankre forandring med fokus på, hvordan man kan forandre, forankre og løse kerneopgaven gennem strategisk og praktisk ledelse.

Anders har været leder i den offentlige sektor i 10 år og kender derfor indgående til de vilkårlige udfordringer og udfordrende vilkår blandt offentlige ledere.

Han har skrevet flere populære bøger, bl.a. ”Løs din Kerneopgave” og ”Hvad leder du efter?”.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login