da
da
sv

Network Director CLAUDIA LINDBY

Redefining Performance Vest 2

Medarbejderne er lederens vigtigste ressource. Motivation, medarbejdernes trivsel og arbejdsglæde sættes alle over styr, når dagligdagen drukner i resultatfokuserede KPI’er og en performance tankegang, der kun fokuserer på at yde det maksimale.  Det skal vi væk fra.

Ledere bør i stedet for vende performance tankegangen på hovedet og fokusere på, hvordan de sammensætter teams og indretter organisationen, så medarbejderne kan yde det maksimale på en sund måde. Også den klassiske målstyring skal have en tur. Ledere skal bevare de mest relevante målsætninger uden at presse tunge kontrolsystemer og dårlige beslutninger ned over medarbejderne, så de mentalt stempler ud.

FOKUS PÅ BÆREDYGTIG LEDELSE

I netværket arbejder vi med, hvordan du kan lede mere bæredygtigt med øje for medarbejderne og se på betydningen af motivation,  tillid og nærvær i det daglige arbejde. Vi udfordrer den gængse måde at bruge målstyring på og diskuterer værdien i at se kulturen og medarbejdernes adfærd.

CLAUDIA LINDBY

Claudia Lindby har siden 2007 hjulpet ledere med at integrere menneskelige styrker i virksomhedens mål og retning. Til dagligt er hun selvstændig coach, mentor og rådgiver store og små såvel som danske og internationale virksomheder om lederudvikling og performance ledelse. Tidligere har hun været Marketing Director, Business Development Director og Marketing VP i Carlsberg og Coca-Cola.