Rethinking Collaboration
Network Director
Hugo Pedersen har mere end tre årtiers erfaring som leder i det offentlige. Han er i dag kommunaldirektør i Hørsholm Kommune for anden gang – sidst var i perioden 1994-2002. Hugo har tidligere været kommunaldirektør i Gribskov, Høje Taastrup og Fuglebjerg. Han har desuden været hos KL ad to omgange; både som direktør og som chefkonsulent.

Hugo Pedersen har i sit virke som kommunaldirektør haft stort fokus på at øge offentlig privat samarbejde. Både Gribskov og Hørsholm kommuner har under Hugos ledelse været blandt landets førende, når det kommer til et parameter som IKU-procent.

Hugo er uddannet fra Copenhagen Business School og Danmarks Forvaltningshøjskole med efteruddannelse fra Stanford samt Arizona State University i ledelse og innovation.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind eller opret en konto

Log ind eller opret en konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login