Rethinking Education
Kravet om et konkurrencedygtigt Danmark stiller store krav til vores uddannelsessystem, der skal skabe den helt rigtige synergi og sammenhæng mellem nyuddannedes kompetencer og arbejdsmarkedets behov.
Med netværket 'Rethinking Education' vil vi placere uddannelse på toppen af den politiske dagsorden. I dette fællesskab vil vi skabe dialog og viden om uddannelse, der bidrager til Danmarks konkurrenceevne og velstand. Sammen tror på vi på, at vi kan være med til at forme uddannelserne for de kommende generationer. Kun sådan kan vi imødekomme kravet om bedst mulig sammenhæng mellem uddannelse og erhvervsliv.
Network Director
Jacob Fuglsang er uddannelsesredaktør på Politiken. Han er uddannet cand.comm. med speciale i historie og har skrevet om uddannelsespolitik siden begyndelsen af 90'erne.

Udover Politiken har han været ansat på Information og Weekendavisen og har desuden været pressechef i Undervisningsministeriet, da Margrethe Vestager var undervisningsminister.


Jacob er desuden forfatter til bogen 'Den store løgn om uddannelse', og ved siden af arbejdet på Politiken er han ordstyrer og foredragsholder.

Jacob er stor fortaler for, at vi i Danmark skal ændre vores uddannelseskultur. Ikke alene skal der optimeres på det faglige, men også hele måden vi taler om uddannelse og vores tilgang til det.

"Jeg ser et stort potentiale i sådan et netværk som dette. At man sætter de centrale skikkelser ned sammen og diskuterer, hvad man kan gøre for at udvikle den nære uddannelses- og skolekultur – det er der et stort perspektiv i" siger Jacob Fuglsang.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind eller opret en konto

Log ind eller opret en konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login