Rethinking Public Innovation
I netværket ‘Rethinking Public Innovation’ arbejder vi med innovation i krydsfeltet af design og forretningsudvikling. Vores fokus er på, hvordan innovationskultur kan integreres helt ind i kernen af vores organisationer. Vi tror på, at innovation er en praktisk disciplin, og at det derfor kræver inddragelse af både medarbejdere og borgere for at lykkes. Og det vil vi sammen skabe de bedste rammer for.
Med dette netværk har vi sat os for at gentænke den måde, vi i Danmark skaber innovation i den offentlige sektor.
Network Director
Nana Scheibel har 15 års konsulenterfaring med offentlig innovation og står bag konsulenthuset Public Innovation. Hun har tidligere arbejdet som konsulent i Implement og Resonans og været leder af innovationscentret icph. Nanas fokus er på at bringe ledere tættere på at forstå brugerne i organisationens behov, forandringsledelse, hverdagsinnovation, strategirealisering og det innovative lederskab.

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login