da
da
en sv

Network Director NANA SCHEIBEL

Rethinking Public Innovation

Innovation er for alvor kommet på dagsordenen i det offentlige Danmark. Hvad enten innovation handler om nye paradigmer, processer, produkter og services eller en ny position for den offentlige organisation, skal ledere være driftige og dristige og have en eksperimenterende tilgang til at skabe nyt.

At drive innovation i en offentlig organisation er en svær disciplin. Lederne skal navigere i en kompleks virkelighed med mange forskellige interesser, lovkrav og fagligheder på spil. Samtidig skal de tilegne sig de personlige kompetencer til at håndtere den usikkerhed, der er forbundet med at gå nye veje.

SKAB EN INNOVATIONSKULTUR

I netværket arbejder vi med at skabe innovationsprocesser i vores organisationer og får redskaberne til at føre ambitionerne ud i livet. Vi træner metoder til at skabe innovation, der tager udgangspunkt i borgerne og brugernes hverdag og hjælper hinanden med konkrete ledelsesudfordringer, som kan løfte vores daglige arbejde med innovation.

NANA SCHEIBEL

Med Nana Scheibel får netværket følgeskab af en ufortyndet, uforfærdet og ukuelig konsulent, som er sig selv hele vejen igennem.

Mange tusinde offentlige ledere, deres medarbejdere, samarbejdspartnere og borgere har samarbejdet med hende gennem de mere end 15 år, hun har været konsulent. Gennem flere perioder har hun været leder i et konsulenthus og et offentligt-privat innovationscenter, hvilket har givet hende en uvurderlig indsigt, som hun dagligt trækker på.

Nana er fortaler for, at ’handling giver forvandling’, og derfor gør hun en del ud af, at netværket skal handle mere, end I skal snakke – du får noget nyt, hvis du gør noget andet selv.

Hun er uddannet cand.mag i psykologi og samfundsfag, hvilket ikke fornægter sig, og skønt der er teoretisk ballast bag hendes pointer,  betoner hun det praktisk orienterede og direkte brugbare, der rammer aktuelle strømninger i tiden.

Hun er specialiseret i forandringer og innovation, og har efteruddannet sig med en master på CBS samt som facilitator/moderator og coach.