da
da
en sv nl

Network Director NANA SCHEIBEL

Rethinking Public Innovation

Innovation er for alvor kommet på dagsordenen i det offentlige Danmark. Hvad enten innovation handler om nye paradigmer, processer, produkter og services eller en ny position for den offentlige organisation, skal ledere være driftige og dristige og have en eksperimenterende tilgang til at skabe nyt.

At drive innovation i en offentlig organisation er en svær disciplin. Lederne skal navigere i en kompleks virkelighed med mange forskellige interesser, lovkrav og fagligheder på spil. Samtidig skal de tilegne sig de personlige kompetencer til at håndtere den usikkerhed, der er forbundet med at gå nye veje.

SKAB EN INNOVATIONSKULTUR

I netværket arbejder vi med at skabe innovationsprocesser i vores organisationer og får redskaberne til at føre ambitionerne ud i livet. Vi træner metoder til at skabe innovation, der tager udgangspunkt i borgerne og brugernes hverdag og hjælper hinanden med konkrete ledelsesudfordringer, som kan løfte vores daglige arbejde med innovation.

NANA SCHEIBEL

Nana Scheibel har 15 års konsulenterfaring med offentlig innovation og står bag konsulenthuset Public Innovation. Hun har tidligere arbejdet som konsulent i Implement og Resonans og været leder af innovationscentret icph. Nanas fokus er på at bringe ledere tættere på at forstå brugerne i organisationens behov, forandringsledelse, hverdagsinnovation, strategirealisering og det innovative lederskab.