Rethinking Public Innovation
I netværket ‘Rethinking Public Innovation’ arbejder vi med innovation i krydsfeltet af design og forretningsudvikling. Vores fokus er på, hvordan innovationskultur kan integreres helt ind i kernen af vores organisationer. Vi tror på, at innovation er en praktisk disciplin, og at det derfor kræver inddragelse af både medarbejdere og borgere for at lykkes. Og det vil vi sammen skabe de bedste rammer for.
Med dette netværk har vi sat os for at gentænke den måde, vi i Danmark skaber innovation i den offentlige sektor.
Network Director
Nana Scheibel har 15 års konsulenterfaring med offentlig innovation og står bag konsulenthuset Public Innovation. Hun har tidligere arbejdet som konsulent i Implement og Resonans og været leder af innovationscentret icph. Nanas fokus er på at bringe ledere tættere på at forstå brugerne i organisationens behov, forandringsledelse, hverdagsinnovation, strategirealisering og det innovative lederskab.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login