Rethinking Public Management Vest
Den offentlige sektor skal levere mere for mindre. Grænsen for, hvad man kan opnå med New Public Management, er nået - der er brug for et ledelsesmæssigt løft til New Public Management.

I fremtiden skal der mere fokus på leadership og mindre på styring for at få den offentlige sektor til at hænge bedre sammen på tværs. For at sikre effektiviteten skal der sættes ny retning, ses på rollefordelingerne og medarbejdernes engagement skal udnyttes bedre for at få mest muligt ud af ressourcerne, der er tilgængelige omkring organisationen.
Network Director
Anders Ramian Trillingsgaard har massiv forskningsmæssig og praktisk erfaring med at få ledelsesteams til at arbejde bedre sammen. Han har gennem hele sin karriere faciliteret udviklingsprocesser for ledere i såvel globale private virksomheder som i alle ledelseslag i det offentlige.

Til dagligt er Anders partner, bestyrelsesformand og chef for forskningsaktiviteterne i konsulentvirksomheden UKON, hvor han i mere end ti år har arbejdet med udvikling af ledergrupper.

Anders er uddannet psykolog og har en ErhvervsPhD om ledelsesteams og er forfatter til bogen "Ledelsesteamet gentænkt".

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login