Strategisk Forretningsudvikling
Strategisk forretningsudvikling er ikke bare et smart udtryk. Det er en afgørende ingrediens i en virksomhed for at undgå konflikter og misforståelser, når specialister fra forskellige lejre skal samarbejde om eller indgå i en fælles løsning af opgaver. Netværket Strategisk forretningsudvikling fokuserer på forretningsudviklerens rolle som brobygger. Deltagerne vil under kompetent sparring og relevant teoretisk input fra den førende forsker på området opnå konkret viden og færdigheder, der kan bruges direkte i det daglige arbejde.
Network Director
Helene Regnell har i mere end 20 år udviklet bæredygtige løsninger for forskellige industrier og globale virksomheder som General Electric, Maersk Line og Dansk Supermarked. Til dagligt er hun selvstændig og rådgiver virksomheder om, hvordan de kan udvikle og fremtidssikre forretningen ud fra kundernes større bæredygtige bevidsthed.

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login