Strategisk Forretningsudvikling 1
Strategisk forretningsudvikling er ikke bare et smart udtryk. Det er en afgørende ingrediens i en virksomhed for at undgå konflikter og misforståelser, når specialister fra forskellige lejre skal samarbejde om eller indgå i en fælles løsning af opgaver. Netværket Strategisk forretningsudvikling fokuserer på forretningsudviklerens rolle som brobygger. Deltagerne vil under kompetent sparring og relevant teoretisk input fra den førende forsker på området opnå konkret viden og færdigheder, der kan bruges direkte i det daglige arbejde.
Network Director
Niklas Marschall er Vice President i Business Development hos KMD. Han har mange års erfaring med forretningsudvikling i flere store danske virksomheder som DSB, BØRNEfonden og Telia, hvor han har haft ansvar inden for f.eks. marketing, product og business development samt salg.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind eller opret en konto

Log ind eller opret en konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login