Supply Chain Management
Når kunderne vil have mere at vælge imellem til kortere leveringstider, bliver forsyningskæden sat under pres. Det sætter krav til præcise salgsforecasts og en reduktion af kompleksiteten i hele forsyningskæden, mens the SMAC stack (social, mobile, analytics og cloud) stadig venter på sit gennembrud i denne vigtige del af forretningen. Netværket Supply Chain Management giver dig sparring med ligesindede og ledes af en yderst kompetent Network Director. De enkelte netværksmøder suppleres desuden af oplæg fra eksterne brancheeksperter.
Network Director
Tais Aasbjerg Petersen er Supply Chain konsulent hos Implement Consulting Group, hvor han bl.a. har hjulpet Maersk Line, Maersk Terminals og den internationale landbrugsvirksomhed Hardi med deres Supply Chain strategi. Tais har også i længere tid arbejdet på projekter, hvor viden om best practices og metoder fra SCM sættes i spil i Service Operations strategi og eksekvering. Ud over sine 10 år som konsulent hos Valcon og nu Implement, vil Tais bidrage til netværket med sine erfaringer som VP for SCM hos en medical device virksomhed. Alt i alt vil Tais bidrage med +20 års erfaringer fra SCM.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind eller opret en konto

Log ind eller opret en konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login