da
da
sv

Network Director TAIS AASBJERG PETERSEN

Supply Chain Management

Hele forsyningskæden er under pres, når kunderne vil have mere at vælge imellem til kortere leveringstider, og leverandørerne er spredt ud over verden. Digitaliseringen har gjort det muligt for nye markedsmekanismer at tage over og ødelægge de ellers velfungerende processer.

Fremtiden kalder på langsigtede og tætte samarbejder med leverandørerne, fordi det optimerer forretningen for alle involverede parter, øger kvaliteten og flytter fokus fra pris til værdi. Alle parter i forsyningskæden skal i dag også have blik for virksomhedens strategiske agenda og den rolle, som forsyningskæden spiller i den. 

NETVÆRK PÅ TVÆRS AF FORSYNINGSKÆDEN

I netværket diskuterer vi, hvilken betydning digitaliseringen har for dig som leder og hele organisationen, og hvilke teknologier skal du investere i for at blive mere konkurrencedygtig. Vi samler folk fra hele forsyningskæden for at hente inspiration fra hinanden til, hvordan du kan supportere forretningen og levere hurtigere og mere omkostningseffektivt.

TAIS AASBJERG PETERSEN

Tais Aasbjerg Petersen har mere end 20 års erfaring med supply chain fra forskellige lande og brancher som service, fremstilling og detail. Han har i over 7 år hos Implement Consulting Group hjulpet Maersk Line, Maersk Terminals og landbrugsvirksomheden Hardi med deres supply chain strategi. Derudover underviser han i ”Supply chain and operations management” på CBS.

Kontakt os