Supply Chain Management
Forsyningskæden er under pres, når kunderne vil have større udvalg og kortere leveringstider, og leverandørerne er spredt ud over verden. Fremtiden kalder på langsigtede og tætte samarbejder med leverandørerne, fordi det optimerer forretningen, øger kvaliteten og flytter fokus fra pris til værdi.
I netværket samler vi folk fra hele forsyningskæden og diskuterer digitaliseringens betydning for SCM-ledere og organisationen, hvilke teknologier skal de investere i for at blive mere konkurrencedygtige, og hvordan de kan supportere forretningen og levere hurtigere og mere omkostningseffektivt.
Network Director
Tais Aasbjerg Petersen har mere end 20 års erfaring med supply chain fra forskellige lande og brancher som service, fremstilling og detail. Til dagligt er han konsulent hos Implement Consulting Group, hvor han bl.a. har hjulpet Maersk Line, Maersk Terminals og landbrugsvirksomheden Hardi med deres supply chain strategi. Derudover underviser han i "Supply chain and operations management" på CBS.

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login