Supply Chain Management
Forsyningskæden er under pres, når kunderne vil have større udvalg og kortere leveringstider, og leverandørerne er spredt ud over verden. Fremtiden kalder på langsigtede og tætte samarbejder med leverandørerne, fordi det optimerer forretningen, øger kvaliteten og flytter fokus fra pris til værdi.
I netværket samler vi folk fra hele forsyningskæden og diskuterer digitaliseringens betydning for SCM-ledere og organisationen, hvilke teknologier skal de investere i for at blive mere konkurrencedygtige, og hvordan de kan supportere forretningen og levere hurtigere og mere omkostningseffektivt.
Network Director
Tais Aasbjerg Petersen har mere end 20 års erfaring med supply chain fra forskellige lande og brancher som service, fremstilling og detail. Til dagligt er han konsulent hos Implement Consulting Group, hvor han bl.a. har hjulpet Maersk Line, Maersk Terminals og landbrugsvirksomheden Hardi med deres supply chain strategi. Derudover underviser han i "Supply chain and operations management" på CBS.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login