da
da
sv

Network Director ANDERS SENECA

The Drive to Change

Virksomheders USP’er er ikke længere kun et spørgsmål om innovation, produktportefølje og nye markeder. I dag kan vækst og konkurrencemæssige fordele også komme indefra og nedefra. Men det kræver en leder, der er villig til at forandre sig selv og ikke mindst virksomheden.

Med stigende kompleksitet og nye forretningsmodeller er ledere nødt til at kaste et kritisk blik på ledelsesadfærden og forældede hierarkier for at give mere plads til den enkelte medarbejder. Det handler om at træde i karakter for at skabe følgeskab, nytænke sig selv og sit lederskab og om at turde ruske i virksomhedens kultur og struktur.

STRATEGISK BLIK PÅ VIRKSOMHEDSKULTUR

Virksomheders kultur og medarbejdere er en konkurrencefordel, som er svær at kopiere 1:1. Derfor henter vi i netværket inspiration fra andre virksomheder, der arbejder strategisk med at skabe vækst indefra gennem kultur, medarbejdere og adfærd, og ser på, hvilke elementer vi kan bruge til at skabe en mere motiverende kultur, der leverer profitabel vækst.

ANDERS SENECA

Anders Seneca er til daglig direktør i konsulentfirmaet Dogmekompagniet, hvor han hjælper offentlige og private organisationer med at forankre forandring gennem foredrag, udviklingsprocesser, teamcoaching og ledersparring. Han har fokus på, hvordan man kan forandre, forankre og løse kerneopgaven gennem strategisk og praktisk ledelse og har bl.a. skrevet bestsellerne “Løs din Kerneopgave” og “Hvad leder du efter?”.