The Drive to Change
Disruption og teknologi har fyldt debatten blandt virksomhedsledere de seneste år. Men måske skal man som leder også kigge på den effektive kilde til vækst, der allerede er i virksomheden - engagerende medarbejdere.

Vækst handler ikke kun om nye produkter, nye kunder eller nye markeder - vækst kan komme indefra: via engagerende medarbejdere og modige ledere, der vil se på, hvordan eksisterende jobdesign, incitamentsstrukturer og ledelsesmodeller kan ændres og på den måde skabe en ny kultur blandt medarbejderne.
Network Director
Gry Guldberg Friis er optaget af at udvikle ledere, teams og organisationer. I flere år har hun coachet topledere, udviklet transformative processer og designet ledelsesforløb for tusindvis af ledere. Til dagligt er Gry ledelseskonsulent og rådgiver om personlig gennemslagskraft, procesledelse og mødeledelse. Tidligere har hun været team director i Mannaz og senior konsulent og manager i Rambøll Attractor.

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login