The Drive to Change
Disruption og teknologi har fyldt debatten blandt virksomhedsledere de seneste år. Men måske skal man som leder også kigge på den effektive kilde til vækst, der allerede er i virksomheden - engagerende medarbejdere.

Vækst handler ikke kun om nye produkter, nye kunder eller nye markeder - vækst kan komme indefra: via engagerende medarbejdere og modige ledere, der vil se på, hvordan eksisterende jobdesign, incitamentsstrukturer og ledelsesmodeller kan ændres og på den måde skabe en ny kultur blandt medarbejderne.
Network Director
Gry Guldberg Friis er optaget af at udvikle ledere, teams og organisationer. I flere år har hun coachet topledere, udviklet transformative processer og designet ledelsesforløb for tusindvis af ledere. Til dagligt er Gry ledelseskonsulent og rådgiver om personlig gennemslagskraft, procesledelse og mødeledelse. Tidligere har hun været team director i Mannaz og senior konsulent og manager i Rambøll Attractor.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login