da
da
sv

Network Director CHRISTIAN ØRSTED

Transforming Leadership 2

Hvad kræver det at være leder i dag, når store teknologiske og samfundsmæssige ændringer påvirker virksomheden? Bliver alt forstyrret og eksponentielt? Eller skal fokus være på bæredygtighed og klassiske værdier?

Ledere i dag skal arbejde med et nyt tankesæt, der gør dem i stand til at håndtere komplekse og modstridende krav og konstante ændringer. Det kræver en forståelse af, hvad der kan gøres med en traditionel lineær tilgang til faste mål, og hvordan man skifter til en langt mere åben tilgang til præstationer og forretning, når planlægning ikke slår til.

Diskussionen der rusker op i dit lederskab
I netværket undersøger vi, hvordan du kan transformere dit lederskab og din virksomhed, så I ikke bare er klar til morgendagens udfordringer, men også omfavner dem og udnytter mulighederne. Det gør vi ved at stille skarpt på de bagvedliggende drivere til forandringer og fokusere på de dilemmaer og paradokser, som det er nødvendigt at tage stilling til for at lykkes.

Tidligere tematikker i netværket

Psykologisk tryghed

Psykologisk tryghed defineres bredt som et klima, hvor mennesker føler sig trygge ved at tale om bekymringer og fejltagelser uden at frygte for at komme i forlegenhed eller blive straffet. De har tillid til, at de kan sige deres mening. De ved, de kan stille spørgsmål, når de er usikre på noget. De har generelt tillid til og respekterer deres kolleger. Fejl rapporteres hurtigt, så der kan træffes øjeblikkelige indgribende foranstaltninger; der skabes muligheder for glat samarbejde mellem grupper eller afdelinger, og folk deler potentielt udviklende, innovative idéer. Kort sagt er psykologisk tryghed en livsvigtig kilde til værdiskabelse i organisationer, som opererer i et komplekst, foranderligt miljø.

– Den frygtløse organisation af Amy Edmondson (forkortet).


Transforming Leadership

Vi får en oplægsholder som vil facilitere os igennem en spændende aften. Oplægsholderen vil trækker på sine mange års erfaring som facilitator af professionelle topledernetværk samt som underviser og rådgiver i danske virksomheder og offentlige organisationer ift. at håndtere store udfordringer, få det bedste ud af de menneskelige ressourcer i organisationerne og sikre bæredygtige arbejdspladser og resultater.

På vores møde vil lære hinanden at kende og tale om netværkets DNA. Derfor må du gerne på forhånd overveje, hvad der er vigtigt for dit lederskab – er der en særlig opgave, situation eller et bestemt mål, der optager dig?

Ring mig op!


    CHRISTIAN ØRSTED

    Christian Ørsted er managementkonsulent og har i 20 år undervist tusinder af ledere og rådgivet en lang række danske og internationale virksomheder og organisationer. Udenrigsministeriet, DONG Energy, Danske Bank, Novo Nordisk og en lang række bestyrelser og kommuner. Derudover er Christian forfatteren af ​​bogen? og permanent ledelsesekspert på Berlingske Business og Dagbladet Børsen.

    Læs mere i vores magasin F5 Update

    Kontakt os