da
da
sv

Network Director CHRISTIAN ØRSTED

Transforming Leadership

Hvad kræver det at være leder i dag, når store teknologiske og samfundsmæssige ændringer påvirker virksomheden? Bliver alt forstyrret og eksponentielt? Eller skal fokus være på bæredygtighed og klassiske værdier? Ledere i dag skal arbejde med et nyt tankesæt, der gør dem i stand til at håndtere komplekse og modstridende krav og konstante ændringer. Det kræver en forståelse af, hvad der kan gøres med en traditionel lineær tilgang til faste mål, og hvordan man skifter til en langt mere åben tilgang til præstationer og forretning, når det er planlagt. gning betyder ikke noget.

Diskussionen ruser i dit lederskab

I netværket udforsker vi, hvordan du kan omdanne dit lederskab og din forretning, så ikke kun er du klar til morgendagens udfordringer, men også omfavne det og drage fordel af mulighederne. Vi gør dette ved at fokusere skarpt på de underliggende drivkræfter for forandring og fokusere på de dilemmaer og paradokser, der skal overvejes for at få succes.

CHRISTIAN ØRSTED

Christian Ørsted er managementkonsulent og har i 20 år undervist tusinder af ledere og rådgivet en lang række danske og internationale virksomheder og organisationer. Udenrigsministeriet, DONG Energy, Danske Bank, Novo Nordisk og en lang række bestyrelser og kommuner. Derudover er Christian forfatteren af ​​bogen? og permanent ledelsesekspert på Berlingske Business og Dagbladet Børsen.