Visionært Lederskab
Netværksgruppen 'Visionært lederskab' sætter fokus på det ambitiøse ledertalent, som har ansvar for et team eller en afdeling. Vi sætter her fokus på, at det er helt andre udfordringer og successkriterier, der er forbundet med denne rolle end en erfaren topleder i en stor organisation. Næste trin er derfor også det trin, hvor de fleste vælger at stoppe op eller ganske enkelt ikke evner at komme videre.
Netværket har som vision at skubbe de ambitiøse ledertalenter i den rigtige retning og udvikle deres evne til at få andre mennesker til at følge efter. Om at give rum, inspirere, kommunikere og have gennemslagskraft. Skabe stærke og givende relationer og have et visionært og strategisk udsyn. Det handler om personlighed.
Network Director
Sandja Brügmann har de seneste 18 år rådgivet store virksomheder som LEGO, The Body Shop og Crops om ledelse og strategi og holder oplæg om bæredygtig ledelse i ind- og udland. Hendes mål er at skabe det gode lederskab og succesfulde organisationer, hvor medarbejdere trives, og hvor hensynet til omverdenen afspejler sig i strategi og adfærd. Sandjas arbejde er blevet anerkendt af medier som Business Insider og Huffington Post.

Co-creation

Intet team vil i sig selv besidde al relevant viden. Derfor er samarbejde på tværs afgørende, hvis vi skal lykkes. Vi tror på, at co-creation eller samskabelse er nøglen til nye ideer.

Konkret output

Det er altid målet, at du efter hvert netværksmøde får udviklet dine kompetencer og erhvervet dig nye og konkrete værktøjer, der kan bruges direkte i dit daglige arbejde til at skabe værdi for virksomheden.

Facilitering

Hver gruppe ledes af en Network Director, der kender din branche, udfordringer og muligheder. Sådan sikrer vi det højeste faglige niveau og output.

3 Box

Tre årlige live events i form af F5 Box. Aktuelle problemstillinger danner rammerne, hvor toneangivende personligheder deler deres erfaringer i et interaktivt format.

4 Møder

Dit medlemskab inkluderer fire netværksmøder pr. sæson. Vi sætter helhedsoplevelsen i fokus, så du og resten af netværket har de optimale rammer for at blive inspireret.

Ekstern inspiration

Vi arbejder altid ud fra begreberne aktualitet og output. For at sikre det bliver realiseret, får vi på hvert møde besøg af eksterne inspirationskilder inden for netværkets fagområde.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login