Å - INAKTIV - Visionært Lederskab
Netværksgruppen 'Visionært lederskab' sætter fokus på det ambitiøse ledertalent, som har ansvar for et team eller en afdeling. Vi sætter her fokus på, at det er helt andre udfordringer og successkriterier, der er forbundet med denne rolle end en erfaren topleder i en stor organisation. Næste trin er derfor også det trin, hvor de fleste vælger at stoppe op eller ganske enkelt ikke evner at komme videre.
Netværket har som vision at skubbe de ambitiøse ledertalenter i den rigtige retning og udvikle deres evne til at få andre mennesker til at følge efter. Om at give rum, inspirere, kommunikere og have gennemslagskraft. Skabe stærke og givende relationer og have et visionært og strategisk udsyn. Det handler om personlighed.
Network Director
Sandja Brügmann er stifter af The Passion Institute og har de seneste 18 år rådgivet virksomheder som Sustainable Brands, The Body Shop og Crocs om ledelse, kommunikation og strategi og holder oplæg om fremtidens bæredygtige ledelse. Hendes mål er at skabe det gode lederskab og succesfulde organisationer, hvor medarbejdere trives, og hvor hensynet til omverdenen afspejler sig i strategi og adfærd.

FAGLIG STYRMAND

Alle vores netværk har en Network Director, der med sin faglige ballast sætter retningen, styrer diskussionerne og skaber fundamentet for netværksrelationerne.

KONKRET OUTPUT

I fællesskab med Network Director og de andre medlemmer omsætter du det faglige oplæg til konkrete redskaber, som du kan tage med hjem og bruge i din dagligdag.

FÆLLES FAGLIGHED

Medlemmerne i din netværksgruppe har alle solid erfaring indenfor dit område. Det er din mulighed for at give dit input og få andres syn på dine udfordringer.

F5 BOX

Hvert år afholder vi flere live-events, hvor vi udforsker aktuelle problemstillinger fra forskellige vinkler. Som medlem kan du gratis tage en kollega med.

EKSTERN INSPIRATION

Hvert netværksmøde er bygget op omkring et fagligt oplæg, som sætter diskussionen i gang og giver dig nye perspektiver på aktuelle emner.

NETVÆRKSMØDER

Netværk handler om at opbygge relationer, men det tager tid at udvikle. Derfor fortsætter netværksgruppen og mange af medlemmerne år efter år.

Log ind hvis du har en F5-konto

Log ind hvis du har en F5-konto

Velkommen tilbage,

Jeg har glemt mit kodeord

Opret en profil og kom igang...

Sssssch, ny kode på vej. Tjek din mail.

Tilbage til login