da
da
en sv

Producerende event-redaktør

F5 søger producerende event-redaktør

F5 samler ledere og specialister til 10 årlige live-events, kaldet F5 Inspiration. Her giver vi beslutningstagere nye perspektiver på relevante temaer.
Vi søger en producerende event-redaktør, som kan stå i spidsen for – og være med til at videreudvikle – F5 Inspiration. Du skal tage ansvar for at forme vores events og for kommunikationen af dem.

Et F5 Inspiration-event kan være en af vores større F5 Box-konferencer, som tager udgangspunkt i de udfordringer, som ledere i offentlige institutioner og dansk erhvervsliv står med. Det kan også være mindre events som f.eks. F5 Focus, der giver vores medlemmer keynotes på tidens centrale problemstillinger og aktuelle emner.

Vi tilbyder
Hos F5 får du et spændende og udfordrende job, hvor du skal være med til at sætte dit præg på vores events. Du vil arbejde tæt sammen med redaktionen på vores magasin F5 Update, og gennem de mere end 400 netværksmøder, som F5 afholder hvert år, vil du få et grundigt indblik i de udfordringer, dansk erhvervsliv står med. 

Du får også mulighed for udvide dit netværk med de mange eksperter og erhvervsfolk, som vi arbejder tæt sammen med, og som en del af et tværgående team er du omgivet af kolleger med masser af idéer – som samtidig brænder for at høre dine.

Målet er: Sammen skal vi udvikle F5 Inspiration til Danmarks mest attraktive live-format.
 
Redaktørens opgaver og ansvar
Som redaktør for F5 Inspiration får du en bred stilling, hvor du arbejder på tværs af hele organisationen. 

Dine opgaver bliver blandt andet:

• Ansvar for den overordnede rammefortælling, der ligger bag hver enkelt event samt ansvar for udvikling af content-strategier.

• Tilrettelæggelse af indhold på tværs af platforme, som skaber opmærksomhed om vores events

• At skabe et community og tiltrække det rette publikum til hver enkelt event.

• Selvstændig produktion af indhold. Vi arbejder med content-strategier for hvert event, hvor vi bringer indholdet fra F5 Inspiration videre til vores hjemmeside og sociale medier. Indholdet kan være artikler, mails, podcasts, videoer mm.

• Research og interview med talere, beskrivelser af sessions, sparring med talere om det gode oplæg og produktion af relevante tekster til vores website.

• Sammensætning af program i samarbejde med en udvalgt styregruppe.
 
 
Er du vores nye kollega? 
F5 Inspiration er under konstant udvikling. Hvis du har mod på en hverdag, hvor løsningerne ikke er skrevet ned for længe siden, men hvor du derimod kan være med til at skabe dem undervejs, så er det dig, vi søger.

Vi vil gerne have en kollega, som elsker kommunikation, journalistik, events og medier, som er en stærk formidler, og som vil være med til at udfordre og rykke os – hurtigt. Du behøver ikke være ekspert i alt, men du forstår de overordnede spilleregler for god, effektiv kommunikation, uanset om det er på LinkedIn eller på en live-scene.

• Du har en baggrund inden for event, kommunikation, journalistik og/eller tilrettelæggelse.
• Du kan interviewe, vinkle og ikke mindst skrive velformuleret og kreativt.
• Du kan tænke i journalistiske og fortællemæssige baner.
• Du forstår at arbejde selvstændigt ud fra et klart koncept og holde fokus, uanset hvor i processen og kommunikationen du befinder dig.
• Du kan formidle på forskellige platforme og i forskellige formater.
• Du kan lave en content-plan og måske endda tænke kampagne-strategisk.
• Det er et plus, men ikke et krav, at du har erfaring med at tilrettelægge indhold på live-scener.

Vil du høre mere om stillingen, så ring til journalist Nils Würtzenfeld på 3090 7961. Ansøgning og cv sendes til amalie.k@f5.dk senest 2.1.2020

Vi afholder samtaler løbende og kan ansætte før fristens udløb. Tiltrædelse kan ske efter aftale, men senest 1. marts 2020. Denne stilling er i København.