Du har ingen produkter i din kurv.
Rethinking Education
Uddannelsesdanmark har gennemgået store forandringer de seneste år. Der bliver efterspurgt mere effektivitet, datadrevet ledelse og kodning på skoleskemaet, og samtidig skal sektoren tilpasse sig flere statslige styringskrav. Det stiller flere og nye krav til lederen, som både skal bevare overblikket, søge nye løsninger og motivere medarbejdere. Hvordan skaber man sammenhæng mellem de politiske målsætninger og arbejdet med at fremme læring? Og hvordan forener man som leder kontinuitet og forandringsvillighed?
Dialog på tværs af institutionerne
Vi bliver nødt til at tænke ud af boksen og blive ved med at være innovative for at kunne levere kvalitative løsninger trods de knappe ressourcer, vi har til rådighed. Derfor vil vi i dette netværk skabe dialog og viden om uddannelse på tværs af institutionerne, så vi kan lære af hinandens erfaringer og styrke samarbejdet. På den måde sikrer vi, at de kommende generationer oplever en stærkere uddannelsessektor, hvor der er sammenhæng mellem uddannelse og erhvervsliv.
KIM MARTIN NIELSEN
Kim Martin Nielsen er Cand. Mag. i pædagogik, Partner i konsulenthuset LEAD – Enter Next Level. Han er efterspurgt ledelsesrådgiver og forfatter.
Kim har 20 års erfaring som coach, konsulent og underviser. Han er specialist i ledelsesudvikling, proceskonsultation, distribueret ledelse (ledelse uden formelt ledelsesansvar), coaching og teamudvikling. Kim arbejder i hele den offentlige sektor med kommuner, regioner og statslige arbejdspladser.
KIM MARTIN NIELSEN
Kim Martin Nielsen er Cand. Mag. i pædagogik, Partner i konsulenthuset LEAD – Enter Next Level. Han er efterspurgt ledelsesrådgiver og forfatter.
Kim har 20 års erfaring som coach, konsulent og underviser. Han er specialist i ledelsesudvikling, proceskonsultation, distribueret ledelse (ledelse uden formel ledelsesansvar), coaching og teamudvikling. Kim arbejder i hele den offentlige sektor med kommuner, regioner og statslige arbejdspladser.
Keywords
Kæmpende idealer i uddannelsesdebatten: Vælge side eller integrere?
Tilbage til normal?
At lede opad
Hvad skal vi skabe gennem uddannelse? Funktionelle færdigheder, kritisk bevidsthed eller eksistentiel åbenhed og dannelse? I uddannelsesverdenen er debatterne og styringskampene ofte hårde. Men i dagligdagen har vi tit brug for at kunne møde forskellige værdier og tilgange. Hvad gør man, hvis man både ønsker at markere et værdimæssigt ståsted, men også behøver en vis fleksibilitet for at kunne navigere?
Vi ser på, hvordan basal viden om fysisk og mental high performance kan anvendes i hverdagen til at sikre bedre stressforebyggelse og højere produktivitet.
Der er flere, der sætter spørgsmålstegn til relevancen af emnet at lede opad. Vi vil derfor gerne præcisere det, I kan glæde jer til at høre mere om og diskutere til netværksmødet.
For hvordan bliver man bedre til at navigere i krydsfeltet af modsatrettede påvirkinger både oppefra, nedefra, fra siden samt ude og indefra? Hvordan kan man håndtere de interessenter (politiske, kommunale, skolemæssige), der kan give ressourcer – eller skabe uro – hvis ikke vi giver dem det, de har brug for?