da
da
sv

F5masterclass Purpose & Performance

Hvad er fællesnævneren for de mest succesfulde virksomheder?

Purpose & Performance

Lær at skabe ekstraordinær holdbar performance.

Varighed: 1 dag


19/04 2021

Ny Kongensgade 9C
1472 København K

Purpose
drives
performance

De fleste har under coronaen oplevet, hvor meget der er muligt, når vi er drevet af et fælles formål. Hvordan performance lige pludselig når nye højder.  

Forskning afslører igen og igen en betydelig kendsgerning: De mest succesrige virksomheder, både mht. rentabilitet og lang levetid, er dem, der anerkender nødvendigheden af fokus på finansielt overskud – såvel som nødvendigheden af at have et formål, der rækker ud over aktionærernes afkast. 

Hvad er dit formål? Hvordan kan du bringe det i spil i det ledelsesrum, der er blevet dig givet? Hvordan kan du arbejde med formål i projekter og i hverdagen, således at poweren i fælles formål, som vi oplevede det under coronaen, bliver en energikilde til jeres performance i fremtiden?

Masterclassen er relevant for ledere der:

1) har oplevet effekt af fælles formål og ønsker at integrere denne power i den daglige performance

2) erfarer, at deres medarbejdere og kolleger rummer et uudnyttet potentiale, der kræver andet og mere end KPI’er for at blive aktiveret

3) ønsker at påvirke deres teams og projekter med et personligt lederskab og sætte sit særlige fingeraftryk.

Det får organisationen ud af Masterclassen:

1) ledere, som evner at sætte retning
og skabe ekstraordinær og holdbar performance i deres teams

2) ledere, der som ambassadører for purpose driven business har indsigt, færdigheder og værktøjer til at løfte organisationen

3) muligheden for at øge ledelseskvaliteten i organisation.

Det får deltageren ud af Masterclassen:

1) evnen til at bringe et personligt lederskab i spil baseret på formål og efterlade et fodaftryk af betydning

2) værktøjer og metoder til at afdække formål i teams og projekter, der sætter rammer og retning – og frigiver potentialer og skaber ny performance

3) et fundament til at arbejde struktureret med energi, motivation, arbejdsglæde og fokus i teams og med den enkelte medarbejder.

Undervisere

Tom Hansen

Han er uddannet fra Syddansk Universitet, hvor han stadig sidder i et Advisory Board. 

Det meste af sin karriere har han arbejdet med organisatorisk transformation, og de seneste 12 år har han coachet topledere i globale virksomheder. 

Han er samtidig forfatter til bogen “7 praksisser – der gør virksomheder entreprenante igen”, der blev udgivet i juni 2019.

Claudia Lindby

Claudia Lindby har siden 2007 hjulpet ledere med at integrere menneskelige styrker i virksomhedens mål og retning. Til dagligt er hun selvstændig coach og mentor, og hun rådgiver store og små såvel som danske og internationale virksomheder om lederudvikling og performance ledelse. Tidligere har hun været Marketing Director, Business Development Director og Marketing VP i Carlsberg og Coca-Cola.

Praktiske detaljer

Undervisningsmateriale

Du får en udførlig workbook, der fortæller dig præcis, hvad du skal gøre, og i hvilken rækkefølge. Alt, hvad der bliver sagt på masterclassen, står i din personlige workbook. Undervejs udfylder du også dele af din workbook, som til sidst sammenfattes i din personlige eksekveringsplan.

Dato: 19/04 2021 kl. 09:00 – 17:00

Hvor:

F5
Ny Kongensgade 9C
1472 København K

Investering:

5.900 kr. ekskl. moms pr. deltager.

Læs vores handelsbetingelser her

Ønsker du at få tilsendt en faktura, kan du skrive til os i formularen nedenfor.

Vil du med?


Kontakt os og hør mere  F5 Masterclass

  F5 Masterclass tager dig ud af din hverdag for en enkelt dag og giver dig tid til at reflektere over dine vante arbejdsgange gennem et intensivt forløb med både input fra faglige eksperter og hands-on praksis med egne cases.

  Du får indblik i de metoder og processer, der er oplægsholdernes mest succesfulde, og som får ledere og kolleger til at samarbejde, kommunikere og eksekvere på helt nye måder.

  Oplægsholderne er faglige eksperter og frontløbere, hvad angår de nyeste tendenser inden for ledelse. Derudover er de alle Network Directors hos F5, hvor de er ansvarlige for indhold, planlægning og eksekvering af F5’s netværk.

  Dagen er designet og opbygget således, at du tilegner dig viden og metoder gennem oplæg og eksekvering på egen relevant case. Det skaber størst værdi for din brug i praksis allerede dagen efter.

  Du får forskellige perspektiver på Masterclassens emne – både fra de andre deltagere og de forskellige oplægsholdere, og du oplever også, at oplægsholderne debatterer emnet med hinanden.