da
da
sv

F5 Webinar

Strategisk pædagogisk ledelse med Klaus Majgaard

Hvordan lykkes man med at bygge velfungerende, langsigtede og faglige læringsmiljøer til børn og unge, når man samtidig skal operere i en politisk verden med mange værdier og logikker på spil – og mange om at sætte dagsordenen?

Klaus Majgaard har hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med spændingsfelter og paradokser i offentlig styring og ledelse. Derfor vil han i dette webinar kortlægge den offentlige leders balancegang mellem interessenter og bygge bro over spændingsfeltet mellem faglig pædagogisk ledelse og politisk styrede aktører.

Webinaret afvikles tirsdag d. 9. marts kl. 10.00-11.30

Succesfuld reboarding af dine medarbejdere

Hent konstruktive perspektiver og inspiration til din reboarding-strategi, når HR direktøren fra Atea, Annette Otto, guider dig igennem forskellige fokusområder, der er med til at sikre, at både medarbejderne og virksomheden kommer godt i gang igen.

Agenda:

Reboarding må ikke undervurderes

Kombinér det bedste fra før og efter COVID-19

De nødvendige rammer sættes af ledelsen

Dialog mellem medarbejder og leder skal sikre en løsning for alle Fokus på fornyet fællesskab og nærvær

Q&A

Om webinaret

Dette webinar kortlægger nødvendigheden af at have en konkret reboarding-strategi, når de nuværende restriktioner lempes, og din virksomheds ansatte igen kan vende tilbage til en fysiske arbejdsplads omgivet af kolleger.

Undervejs guider Annette Otto deltagerne til, hvordan man kommer i gang med en indledende reboarding-plan, og hvordan denne først og fremmest skal bygge på rammer fastlagt af ledelsen.

Hun vil også komme ind på, hvordan nye såvel som gamle erfaringer samt individuelle dialoger skal sikre, at vi vender tilbage til en arbejdsplads, der på sigt fungerer endnu bedre end før.

Webinaret er kun for medlemmer af F5, skriv hvis du vil have sendt link til optagelserne.

“Det personlige lederskab – kickstart din udviklingsplan”

Webinaret er for dig, der enten er gået i stå med din personlige udviklingsplan, dig som savner ny inspiration eller dig, som slet ikke har fokus på en udviklingsplan.

Vi dykker ned i det personlige lederskab som begreb og præsenterer metoder for, hvordan du kan komme i gang med en udviklingsplan baseret på dit eget lederskab. Webinaret varer 45 minutter, hvor de sidste 20 minutter er afsat til en Q&A session.

Agenda

Hvorfor en personlig udviklingsplan? Introduktion til udviklingsplaner med fokus på det personlige lederskab, 5-10 min.

Hvilke områder bør du have fokus på at udvikle? Introduktion til udviklingspunkter, 5-10 min. Hvordan får du gennemført din udviklingsplan? Introduktion til delmål og tidsplan, 5 min.

Q&A, 20 min.

Om Claudia Lindby

Claudia Lindby har siden 2007 hjulpet ledere med at integrere menneskelige styrker i virksomhedens mål og retning. I 2016 tog hun initiativ til projektet Redefining Performance, og i sin daglige rolle som executive coach og facilitator hjælper hun ledere til at udvikle deres performanceledelse til næste niveau.

Tidligere har hun været Marketing Director, Business Development Director og Marketing VP i Carlsberg Breweries og Coca-Cola. Hos F5 er hun netværksdirektør for grupperne Redefining Performance.

Webinaret er kun for medlemmer af F5. Skriv for at få tilsendt link til optagelserne.

“Stenalderhjerner & smart teknologi i en kaotisk tid” med Imran Rashid

Se med når speciallæge, forfatter og ekspert i digital sundhed Imran Rashid går i dybden med nogle af de udfordringer, som denne specielle tid har medført for os alle.

Hvordan reagerer vi som individer, ledere og virksomheder, når tæppet hives væk under os? Hvordan kommer vi tilbage til en verden, der måske har forandret sig for evigt? 

Få blandt andet svar på, hvad der sker med vores bevidsthed i krisesituationer og  værktøjer til, hvordan du kan styrke dit lederskab post-corona. Du vil få indsigt i teknologiens påvirkning på vores evne til at fokusere og blive klogere på, hvordan du kan blive bedre til at prioritere både ledelsesopgaver og privatliv. 

Supply Chain Management med Tais Aasbjerg Petersen

Gense fem webinarer, om de forskellige processer i supply chain mangement – herunder:

1: Planlægning og styring

2: Leverandører, kunder og samarbejde

3: Arbejdskapital og lagerstyring

4: Driftsstyring og produktivitet

5: Strategi og implementering