OFFENTLIG LEDELSE 4

DET HAR ALDRIG VÆRET MERE KRÆVENDE AT VÆRE OFFENTLIG LEDER …

… end det er i dag. Forandringer er normen og kravene er ikke bare høje, men omskiftelige, modstridende og komplekse. Jobbet som leder kræver både politisk tæft, faglig forståelse og resultatorientering. Vi oplever konstant forandringer, effektiviseringer og nye systemer. Der er færre ressourcer og flere krav. Borgerne forventer mere, og de politiske vilkår kræver evner til både resultatskabelse, effektivisering og opbygning af en faglig kultur, der kan håndtere presset.


Dette netværk henvender sig til de ambitiøse offentlige ledere, der vil udvikle deres lederskab gennem inspiration, sparring på dilemmaer og paradokser og handling.


Medlemmerne i netværket har allerede solid erfaring og mod på at rette et kritisk blik på egen ledelsespraksis. Har du lyst til at tage næste skridt i dit lederskab i selskab med andre inspirerende offentlige ledere? Så er dette netværket for dig.

Network Director

PER EEG

Per Eeg har mange års erfaring som leder fra både den kommunale sektor, staten, selvejende specialinstitution, teaterverdenen samt private konsulenthuse. Per har som administrerende direktør arbejdet med at indføre psykologiske tryghed, ledelse på tværs og ledelse opad.

Per har arbejdet med strategi i egne organisationer og som mangeårig rådgiver for organisationer bredt i den offentlige sektor, fx på universiteter, i kommuner, i styrelser og i forsyningssektoren. Per arbejder desuden med ledelsesrådgivning og -udvikling p.t. særligt i regioner og på sygehuse. Per er forfatter til den anmelderroste bog "Ledelse i den digitale jungle" - en håndbog i digitalisering for offentlige ledere, og han er blandt andet derfor en efterspurgt foredragsholder.

Test

TEMATIKKER

Som medlem kommer du på forkant med den nyeste viden og udvikling inden for ledelse. Her er et par eksempler på temaer, vi har behandlet i netværksgruppen i løbet af de seneste år:

Bag om psykologisk tryghed

Psykologisk tryghed er et begreb, de fleste efterhånden har hørt om. Det har næsten fået buzz-word status. Men hvad er det egentlig? Hvordan kan vi vide om vi er gode til det? Og hvordan kan vi understøtte det?

Medledelse - når teamet er chef

’Frisættelse’ er blevet regeringens kodeord for, hvordan den offentlige sektor skal gentænkes, og det er medledelse et bud på.

Forandringsledelse

Som leder er du konstant i gang med at drive og påvirke store og små forandringer. At lede sig selv og andre gennem et forandringsforløb er en ledelsesdisciplin i sig selv, der kræver både viden, indsigt og kompetence.

Test

Vil du have hjælp til at finde den rette netværksgruppe?