RETHINKING PUBLIC STRATEGY VEST

FORSKELLIGE LEDELSESVÆRKTØJER TIL FORSKELLIGE SITUATIONER


Offentlige ledere skal navigere mellem forskellige bundlinjer og interesser på tværs af organisationen. De skal omsætte politiske beslutninger til konkret handling og skabe mening hele vejen ned i organisationen i en tid, hvor borgerne forventer mere, og der stilles større krav fra politisk side, mens der er færre ressourcer til rådighed.


For at skabe resultater skal offentlige ledere sikre, at alle arbejder efter samme mål – velfærd til borgerne. De skal skabe engagement blandt medarbejderne, påvirke beslutninger opad i organisationen og kunne samarbejde med andre forvaltninger, uden det bliver en kamp om ressourcer.


Forskellige ledelsesværktøjer til forskellige situationer

I netværket arbejder vi med forskellige ledelsesværktøjer og ser på, hvordan du som offentlig leder kan skabe motivation for at få medarbejderne med, og hvornår du skal udfordre de politiske beslutninger. Vi ser på, hvordan du navigerer i det politiske landskab og bruger magten i organisationen til din fordel.

Network Director

METTE AAGAARD

Mette Aagaards ekspertise ligger inden for kommunikation, strategi og ledelse, og hun har mange års erfaring som en effektiv ‘Wing(wo)man’ for ledere, der ønsker at drive ægte forandring og sikre konsistens mellem strategi og handling.


Mette har haft flere bestyrelsesposter og ledende stillinger som Global HR-direktør og Vice President i Novo Nordisk og BIG – Bjarke Ingels Group. Hun er certificeret i sociokrati og har været med til at indføre medledelse i flere store organisationer – bl.a. i Slagelse Kommune, hvor hun har siddet som udviklingschef.

Test

TEMATIKKER

Som medlem kommer du på forkant med den nyeste viden og udvikling inden for ledelse. Her er et par eksempler på temaer, vi har behandlet i netværksgruppen i løbet af de seneste år:

Læs det politiske landskab

Hvad sker der i dansk politik? Hvordan læser man det politiske landskab? Og hvordan får man indflydelse på en flertalsregering?

Medledelse - Når teamet er chef!

’Frisættelse’ er blevet regeringens kodeord for, hvordan den offentlige sektor skal gentænkes, og det er medledelse et bud på.

Værdibaseret ledelse – skab den ønskede organisationskultur og dertilhørende adfærd

Men hvordan sikrer du, at din organisations værdier bliver adfærdsmæssige kompasnåle for dine ansatte, snarere end tomme floskler, der ender som organisatorisk vægpynt?

Test

Vil du have hjælp til at finde den rette netværksgruppe?