BÆREDYGTIG LEDELSE

I EN TID HVOR ALT FORSTYRRER, KAN MAN SOM LEDER HURTIGT FALDE …

… ind i en arbejdsrutine, som i højere grad minder om at være kaospilot eller professionel brandslukker, og der sjældent er tid til andet end at drifte – men nu er det tid til fordybelse.Ledere skal i dag mestre at jonglere arbejde, privatliv, krævende medarbejdere og KPI-fokuserede chefer, hvilket i sig selv er en udfordrende disciplin. Forstyrrelser skal man altså ikke lede længe efter, i modsætning til at finde tid, plads og rum til fordybelse og innovation.Netværket ‘Støjfri Ledelse’ tager udgangspunkt i medlemmernes egne cases samt aktuelle problemstillinger, hvilket danner rammerne for erfaringsbaseret sparring med afsæt i virkelighedens verden – så vi sikrer, at du får konkret udbytte fra hvert møde, som du kan bruge i din ellers støjende hverdag.Netværket henvender sig til ledere fra det private erhvervsliv, der agerer i spændet mellem det operationelle og det strategiske niveau, der efterlyser netop dette støjfrie rum for at iscenesætte fokuseret kompetenceudvikling.

Network Director

BASTIAN OVERGAARD

Bastian Overgaards pionerarbejde med stilhed bygger på egen forskning og 20 års erfaring som formidler, iværksætter, underviser og forfatter til tre bøger, heriblandt den anmelderroste “Støjfri ledelse”, der udkom i 2021.


Bastian stod i spidsen for Region Midtjyllands effektivisering af mødekulturen ved at sætte stilhed på dagsordenen.


Formatet for netværket vil bære præg af denne stilhedsstruktur og er derfor designet til at optimere vores mentale kapacitet til at hæfte sig ved den rigtige information.

Test

Tematiker

Vi tilpasser temaerne til gruppens aktuelle udfordringer, men de kunne fx være:

Støjfri ledelse

Hvordan sikrer du, at de bedste ideer reelt bliver hørt?
Hvordan bringer du alle dine medarbejdere i spil i en verden fyldt med forstyrrelser?

Bæredygtig bundlinje

Hvordan skaber du bundlinje i en tid, hvor de makroøkonomiske forhold udfordres konstant?Hvordan lykkes man med ambitiøse mål, uden at gå på kompromis med det psykologiske velvære blandt sine medarbejdere?

Psykologisk tryghed i en foranderlig tid

Hvordan sikrer du psykologisk tryghed på tværs af teams, landegrænser og kultur?

Hvordan styrker du den psykologiske resiliens blandt dine medarbejdere?

Test

Vil du have hjælp til at finde den rette netværksgruppe?