EXECUTIVE LEADERSHIP

DE FÆRRESTE ER VANT TIL AT ARBEJDE SYSTEMATISK OG LANGSIGTET MED DERES PERSONLIGE LEDERSKAB


Det er nemlig et faktum, at selv om ledere er omgivet af strategier og planer, så er det meget få, der har en plan for, hvordan de vil påvirke det ledelsesrum, der er blevet dem givet.
Vi er sikre på, at konsekvensen af denne mangel er, at rigtig mange af dem, man har ansvaret for, oplever, at de er endt som administratorer af andres beslutninger og kriser.

Netværksgruppe Executive and Personal Leadership består af topledere, der mødes seks gange om året i tidsrummet kl. 07:00-11:00 i København, hvor de deler erfaringer, sparrer om cases og arbejder med, hvordan deres lederskab hele tiden forbliver opdateret og relevant.

Vi går fx i dybden med svar på:

  • Hvorfor og hvordan forøger en stærk følelse af organisatorisk formål kundeloyalitet, bidrager til evnen til at kunne transformere en organisation og forøger medarbejdertilfredshed væsentligt.
  • Hvilket mindset og mental robusthed skal trænes kontinuerligt for at organisationen performer bedst og bæredygtigt.
  • Hvordan ser din plan ud for at nå dine mål, så det er mærkbart, at det netop er dig, der har ledelsesopgaven.

Personlig invitation eller godkendelse i gruppen er en forudsætning. Du kan høre om ansøgningsprocessen ved at henvende dig til tom.h@f5.dk.
Hvert møde afsluttes med, at redskaber, gruppens erfaringer og indsigter fra oplægsholder samles i en mini toolbox, der sendes til deltagerne senest 48 timer efter mødet.

Network Director

TOM HANSEN

Tom Hansen har arbejdet med ledelse, strategi og transformation i globale virksomheder det meste af sin karriere. Han er betroet rådgiver for topledere, og han har ansvaret for F5’s netværk Global Leadership (for expats i executive-roller om temaet hvordan leder man globale kulturer).

Han er samtidig forfatter til bogen “7 praksisser – der gør virksomheder entreprenante igen”, der blev udgivet i juni 2019 og handler om ledelse og innovation.

Test

TEMATIKKER

Som medlem kommer du på forkant med den nyeste viden og udvikling inden for ledelse. Her er et par eksempler på temaer, vi har behandlet i netværksgruppen i løbet af de seneste år:

Robotterne kommer

Du kan blive ven eller sågar kærester med en kunstig intelligens. Og du kan genskabe de døde. Unge (mis?)bruger i stor stil ChatGPT til at løse opgaver og generativ AI kan snart overtage en masse job …

Spørgsmål og ikke mindst dilemmaer er der mange af.

At lære at lære

Hvordan kan organisationer skabe kultur og miljø for enkeltpersoner og organisationer, hvori de kan lære og vokse. Dette indebærer et kendskab til organisationens nuværende og fremtidige behov, samt hvordan man skaber en læringskultur, der driver engagement.

At lære at lære i organisationer - og at vende konflikter til udvikling

Vi dykker ned i koncepter om læring i organisationer, herunder motivation og kognitiv psykologi ift. læring.

Test

Vil du have hjælp til at finde den rette netværksgruppe?