FREMTIDENS ØKONOMILEDER

ØKONOMIFUNKTIONEN ER OM NOGEN RAMT AF DIGITALISERINGEN

Robotics og AI gør sit indtog, og det både ændrer arbejdsgangene og skaber mulighed for optimering, effektivisering og udvikling. Det stiller økonomiledere overfor helt nye udfordringer.


Fremover skal økonomi mere ud i organisationen, og derfor skal økonomiledere være opsøgende, tage del i samarbejder på tværs af organisationen og kunne kommunikere deres kompetencer og resultater til ikke-økonomer. Med den teknologiske udvikling skal økonomiledere også være omstillingsparate og ikke mindst få medarbejderne med på forandringerne. På den måde kan økonomi spille en endnu større rolle for forretningen.


Ledelsesperspektiv på økonomiafdelingen

I netværket diskuterer vi, hvordan du håndterer de krav, som nye teknologier stiller til din lederrolle. Vi ser både på, hvilket mindset det fordrer, hvordan du gør medarbejderne til medskabere af forandringer, og hvordan du bruger din personlighed mere aktivt som et ledelsesgreb.

Network Director

HENRIK BUSCH

Henrik Busch har mere end 35 års erhvervserfaring og har arbejdet med ledelse og bestyrelser gennem mange år. De seneste ti år har Henrik drevet professionelle netværk, og han deler ud af sin erfaring med at arbejde med udvikling af supportfunktioner og derved gøre direktionerne bedre. Med Henrik som Network Director får du en personlig sparringspartner, der kan være med til at udfordre dig på job og karriere.

Test

TEMATIKKER

Som medlem kommer du på forkant med den nyeste viden og udvikling inden for ledelse. Her er et par eksempler på temaer, vi har behandlet i netværksgruppen i løbet af de seneste år:

AI - ven eller fjende?

ChatGPT blev lanceret for 11 måneder siden, og siden er det gået fantastisk stærkt – og det fortsætter ufortrødent.

Konflikthåndtering og ledelse opad

Konflikthåndtering og den svære samtale! Hvordan får vi løst de knuder, der ofte opstår i organisationer mellem medarbejdere, afdelinger eller enkeltpersoner, der fylder lidt meget – hvordan tackler vi det med nye tips og tricks.

Onboarding - fastholdelse og karriereudvikling

Det koster kassen at lave en fejlrekruttering – det er spild af tid – tager tempo ud af driften og giver ærgelser og skuffede kolleger. Et simpelt regnestykke kan let vise op imod en 300.000 - en halv million i penge, hvis man ikke finder den rette.

Test

Vil du have hjælp til at finde den rette netværksgruppe?