FREMTIDENS PROJEKTLEDER

DE FLESTE PROJEKTLEDERE HAR EFTERHÅNDEN …

godt styr på projektmodeller og processer, men forandringshastigheden stiller nye krav til dem. I stedet for en fast projektplan skal projektledere arbejde med en overordnet retning, som hele tiden skal afstemmes. Det kræver gode relationer til alle interessenter. Det kræver gode ledelsesredskaber.

Projektledere skal både lede opad til styregruppen for at tilpasse projektets retning, nedad til projektgruppen for at skabe engagement og udad til ift. interessenter for at få deres opbakning og besyv med. Og det er ikke nok bare at levere et produkt. Allerede fra projektets spæde start skal projektledere have fokus på implementeringen og tænke brugerne ind i projektplanen.

LEDELSE FRA ET PROJEKTLEDERPERSPEKTIV

I netværket ser vi på, hvordan projektledere kan bruge sig selv som et ledelsesværktøj til at påvirke noget og nogen. Det handler båder om, hvordan de sikrer sig et større mandat, hvordan de leder uden formelt ledelsesansvar, og hvordan de håndterer interessenter.

Network Director

ANDREAS LINDEMANN

Andreas Lindemann har trænet over 1000 projektledere og selv stået i spidsen for en række store projekter.


Til dagligt er han partner og organisationsudvikler i konsulentvirksomheden Promentum, hvor han rådgiver om implementering af forandringsprojekter og ledelsesudvikling. Tidligere har han været chefkonsulent i Politiet, hvor han var projektleder på implementeringen af nyt ledelsesgrundlag.

Test

Temaer

Som medlem kommer du på forkant med den nyeste viden og udvikling inden for ledelse. Her er et par eksempler på temaer, vi har behandlet i netværksgruppen i løbet af de sidste år:

Bedre møder

Hvordan kan man lede projektmøder – og andre møder – endnu bedre? Vi ser på, hvad der skaber gode møder, og hvordan du skaber ligeværdig dialog, fælles sprog om mødekultur og konkrete aftaler om mødeforbedringer.

Projektlederrollen - ansvar for både projekt og efterfølgende drift

Hvordan sikrer man bedst, at man både har have fokus på projektet og på den efterfølgende drift.

Ledelse af fremtidens generationer

Dagens oplæg og dialog kommer fra to af dem, det hele handler om. Pointen er, at vi ikke bare taler om dem, men med dem og lader dem berette om, hvad der kendetegner den yngre generation, som de selv tilhører.

Test

Vil du have hjælp til at finde den rette netværksgruppe?