FREMTIDENS SUPPORTFUNKTION

I KRYDSFELTET MELLEM STABILITET OG FORANDRING


Netværket er for PA’ere og EA’ere, der vil vokse i deres rolle og have nye værktøjer til, hvordan de endnu bedre kan håndtere det daglige pres. Medlemmerne kender alle til udfordringerne ved at arbejde under pres, stort ansvar og korte deadlines og kan derfor hente inspiration og sparre med hinanden.


I netværket fokuserer vi på netværkets og den enkeltes kontinuerlige udvikling på et professionelt niveau. Derfor kombinerer vi erfaringsudveksling, faglig inspiration ved oplægsholdere og professionelt faciliteret diskussioner, så medlemmerne får udvidet deres horisont og konkrete redskaber med hjem, som de kan bruge i deres virksomhed.


Få gennemslagskraft i rollen
I netværket diskuterer vi, hvilke kompetencer du får brug for i fremtiden, og hvordan du bruger din indflydelse bedst muligt. Vi ser på dine udfordringer fra et helikopterperspektiv og giver konkrete værktøjer til effektivisering og koordinering. Netværket er dit fortrolige træningsrum, hvor du sammen med ligesindede kan sætte en plan for din personlige udvikling.

Network Director

HENRIK BUSCH

Henrik Busch har mere end 35 års erhvervserfaring og har arbejdet med ledelse og bestyrelser gennem mange år. De seneste ti år har Henrik drevet professionelle netværk, og han deler ud af sin erfaring med at arbejde med udvikling af supportfunktioner og derved gøre direktionerne bedre. Med Henrik som Network Director får du en personlig sparringspartner, der kan være med til at udfordre dig på job og karriere.

Test

TEMATIKKER

Som medlem kommer du på forkant med den nyeste viden og udvikling inden for ledelse. Her er et par eksempler på temaer, vi har behandlet i netværksgruppen i løbet af de seneste år:

Hvordan performer vi under pres - persontyper

Vi er alle forskellige, og vores tærskler er slet ikke ens, og derudover betyder vores persontype også noget for, hvor meget vi "tager ind" og skal efterbearbejde med os selv for at komme ovenpå.

AI/robotter – kunstig intelligens og hvad kan vi bruge det til

Ingen tvivl om, at AI skal blive vores ven i fremtiden – især hvis vi er åbne overfor de mange muligheder, det giver os for at blive endnu mere effektive og lette visse ting i vores jobs.

Kommunikation og samarbejde

Vi dykker ned i forskelligheder, der kan gøre, at vi nogle gange ikke slår helt igennem på arbejde og eller i det private.

Test

Vil du have hjælp til at finde den rette netværksgruppe?