SENIOR PROJEKTLEDERE VEST

PROJEKTLEDERE I DAG HAR GODT STYR PÅ …

… projektmodeller og processer, men forandringshastigheden stiller nye krav til dem. I stedet for en fast projektplan skal projektledere arbejde med en overordnet retning, som hele tiden skal afstemmes. Det kræver gode relationer til alle interessenter. Det kræver gode ledelsesredskaber.


Projektledere skal både lede opad til styregruppen for at tilpasse projektets retning, nedad til projektgruppen for at skabe engagement og udad til ift. interessenter for at få deres opbakning og besyv med.


Og det er ikke nok bare at levere et produkt. Allerede fra projektets spæde start skal projektledere have fokus på implementeringen og tænke brugerne ind i projektplanen.


Ledelse fra et projektlederperspektiv
I netværket ser vi på, hvordan projektledere kan bruge sig selv som et ledelsesværktøj til at påvirke noget og nogen. Det handler både om, hvordan de sikrer sig et større mandat, hvordan de leder uden formelt ledelsesansvar, og hvordan de håndterer interessenter.

Network Director

HANS ARNBJERG

Hans Arnbjerg har 25 års erfaring med projekter, programmer og porteføljer, hvor han har besat alle roller indenfor projektledelse. Hans stiftede Project-Governance i 2010 og har sidenhen bidraget til udvikling og implementering af mere end 80 projektkontorer (PMO-er). Han agerer ofte som sparringspartner og coach til Head of PMO. Derudover har Hans udviklet PMO Manager-uddannelsen i samarbejde med IDA.

Test

Som medlem kommer du på forkant med den nyeste viden og udvikling inden for ledelse. Her er et par eksempler på temaer, vi har behandlet i netværksgruppen i løbet af de seneste år:

Digitalisering og beslutningsstøtte til dit projekt

Vi dykker ned i digitalisering af dit projekt, og hvordan du bedst muligt får støtte til vigtige beslutninger samt rapportering, og hvordan du kan vende den til din og projektets fordel.

Risikohåndtering og robusthed i projekter

Hvordan kan vi som projektleder arbejde med de risici, der er i alle projekter og finde balancen mellem ikke at falde i det "sorte hul", hvor man kun ser det, der kan kan galt, samtidig med vi skal forsøge at beholde den gode stemning og motivere projektgruppen?

Gennemslagskraft for projektledere

Gennemslagskraft er en underlig størrelse. Hvorfor lytter mit team ikke til mig? Hvorfor svarer min styregruppe ikke med det samme, når jeg har udfordringer?

Test

Vil du have hjælp til at finde den rette netværksgruppe?