STRATEGIC LEADERSHIP

DER ER INGEN TVIVL OM, AT DER ER STORT POTENTIALE I SPÆNDINGSFELTET MELLEM FORRETNING OG …

… mennesker. I bund og grund drives forretningsmæssige resultater, vækst og innovation af mennesker – af mennesker med mening og retning, men hvordan dette potentiale forløses er straks en anden sag.


Netværket har fokus på dig som menneske og leder, og hvordan du bedst agerer i forhold til andre for at drive en god forretning og være relevant for dine medarbejdere og andre relationer. Vi har fokus på, hvordan vi personligt udfylder vores rolle bedst muligt og når vores karrieremæssige mål.Netværket giver dig ny viden eller nye perspektiver med hjem til organisationen i let implementerbar form. Du bliver udfordret og styrket som enten person, forretningsleder eller personaleleder – eller nærmere på alle tre niveauer.Du er klar over, at netværket kræver noget af dig – dit engagement og din nysgerrighed hænger sammen med dit og dine netværkskollegers udbytte. Når alle er aktive og nysgerrige på emner og hinanden, skaber vi både eget og fælles udbytte.

Network Director

ANNETTE OTTO

Annette Otto har et stærkt fundament i sin direktions- og bestyrelseskarriere inden for en lang række brancher. Hun har en stærk trackrecord i forhold til netop at forløse potentialet og etablere de bedste rammer for samspillet mellem forretning og mennesker.


Annette har varetaget ledende stillinger indenfor HR, kommunikation, marketing, bæredygtighed og procesoptimering i virksomheder med meget forskellige markedspositioner indenfor både B2C og B2B og har mere end 15 år erfaring fra direktioner.

Test

Temaer

Som medlem kommer du på forkant med den nyeste viden og udvikling inden for ledelse. Her er et par eksempler på temaer, vi har behandlet i netværksgruppen i løbet af det seneste år:

En bæredygtig fremtid

Vi står i et paradigmeskifte. Værdier skifter form. Mennesker efterspørger bæredygtighed – for klimaet, for vores børn og for os selv. Men hvad vil det sige at arbejde og lede bæredygtigt?

Kultur og transformationer

Driver transformationer kultur, eller skal der kulturændringer til for at drive transformationer – er det som hønen og ægget eller?

Ledelse opad og politik i større organisationer

Som leder er det ikke nok at lede nedad og til siden. Du skal også være i stand til at lede opad, det vil sige at påvirke din chef og de strategiske beslutninger i organisationen. At lede opad handler om at være en god sparringspartner, rådgiver og støtte for din chef.

Test

Vil du have hjælp til at finde den rette netværksgruppe?