STRATEGISK SALGSLEDELSE VEST

NETVÆRKET HENVENDER SIG TIL SALGSDIREKTØRER …

… der vil udvikle deres ledelsespraksis og følge med morgendagens udvikling inden for salg og ledelse. Strategisk salgsledelse handler først og fremmest om at kunne skabe resultater gennem klar strategisk og taktisk retning, men samtidig også om at kunne sikre en sund og bæredygtig salgskultur.


Vi sætter i netværket fokus på:

  • Hvordan man strategisk kan skabe resultater på kort og langt sigte
  • Hvordan motivationsfaktorerne ændrer sig, og hvad du kan gøre for at tilpasse dig de krav, der er til dig som leder
  • Hvordan du skaber en bæredygtig salgskultur og undgår udbrændte medarbejdere
  • Strategisk fokus på rekruttering, talentudvikling og fastholdelse
  • Hvordan man sikrer indflydelse opad og på tværs i organisationen

Network Director

HENRIK BUSCH

Henrik Busch har mere end 35 års erhvervserfaring og har arbejdet med ledelse og bestyrelser gennem mange år. De seneste ti år har Henrik drevet professionelle netværk, og han deler ud af sin erfaring med at arbejde med udvikling af supportfunktioner og derved gøre direktionerne bedre. Med Henrik som Network Director får du en personlig sparringspartner, der kan være med til at udfordre dig på job og karriere.

Test

TEMATIKKER

Som medlem kommer du på forkant med den nyeste viden og udvikling inden for ledelse. Her er et par eksempler på temaer, vi har behandlet i netværksgruppen i løbet af de seneste år:

AI - Kunstig intelligens - Ven eller fjende?

ChatGPT blev lanceret for 11 måneder siden, og siden er det gået fantastisk stærkt, og det fortsætter ufortrødent. Vi oversvømmes med informationer om, hvad AI kan, skal og vil betyde og i mængden af informationer bliver vi også advaret IMOD kunstig intelligens.

Salgsledelse i en ny tid & hvordan rammer vi kunderne

Hvordan leder vi salget og sælgerne i tiden efter corona, hvor mange foretrækker online møder, andre lægger ikke så meget vægt på relationer som før, eller gør de netop det endnu mere nu?

Robotter og AI i salg og kundeopfølgning

Vi kigger på automatisering af processer – datafangst med ChatGPT og IC ROBOTICS og meget andet.

Test

Vil du have hjælp til at finde den rette netværksgruppe?