TRANSFORMING LEADERSHIP 3

DISKUSSIONEN DER RUSKER OP I DIT LEDERSKAB

Hvad kræver det at være leder i dag, når store teknologiske og samfundsmæssige ændringer påvirker virksomheden? Bliver alt disruptet og eksponentielt? Eller skal der være fokus på bæredygtighed og klassiske værdier?


Ledere skal i dag arbejde med et nyt mindset, der gør dem i stand til at håndtere komplekse og modstridende krav og konstante forandringer. Det kræver en forståelse af, hvad der kan klares med en traditionel lineær tilgang til ledelse med faste mål, og hvordan man skifter til en langt mere åben tilgang til performance og forretning, når planlægning ikke slår til.


Diskussionen der rusker op i dit lederskab

I netværket undersøger vi, hvordan du kan transformere dit lederskab og din virksomhed, så I ikke bare er klar til morgendagens udfordringer, men også omfavner den og udnytter mulighederne. Det gør vi ved at stille skarpt på de bagvedliggende drivere til forandringer og fokusere på de dilemmaer og paradokser, som det er nødvendigt at tage stilling til for at lykkes.

Network Director

CHRISTIAN ØRSTED

Christian Ørsted er ledelsesrådgiver og har i mere end 20 år undervist tusindvis af ledere og rådgivet en lang række danske og internationale virksomheder og organisationer, bl.a. Udenrigsministeriet, DONG Energy, Danske Bank, Novo Nordisk og en lang række styrelser og kommuner. Han er ekstern underviser på Reykjavík University og ansvarlig for faget Sustainable Leadership.


Christian er forfatter til ledelsesbøger, senest bestselleren “Livsfarlig ledelse – forstå de psykologiske mekanismer, der styrer dit arbejdsliv.”

Test

TEMATIKKER

Som medlem kommer du på forkant med den nyeste viden og udvikling inden for ledelse. Her er et par eksempler på temaer, vi har behandlet i netværksgruppen i løbet af de seneste år:

Mod og det personlige lederskab i transformationer

Vi har brug for mere end den heroiske leder når organisationen skal lykkes med at mobilisere dens potentiale.

Formålsdrevet strategi

Vi har en workshop om formålsdrevet strategi, og hvordan vi leder i uforudsigelighed.

Bæredygtig ledelse og adfærdsdesign

i ser på, hvordan vi får hovedet ud af busken og ser, hvor bæredygtig verden omkring os kan blive. Hvordan vi får andre til at hjælpe os og får flere med på vognen. For de små handlinger i hverdagen kan skabe store forandringer i fremtiden.

Test

Vil du have hjælp til at finde den rette netværksgruppe?