lectureContent.image.alt

EQ OG SUCCES SOM STRATEGISK PRIORITET

Foredrag med Mikkel Severin

Product information

649,- ex. moms

Gratis for medlemmer

Ceresbyen 68A, 8000 Aarhus C

10. juni 2024

14:30 - 16:00

Mød Danmarks førende Mind Control ekspert. Med sin mangeårige erfaring og ekspertise i at afkode og påvirke mennesker rådgiver Mikkel Severin topledere, ledelsesteams og virksomheder i emotionel intelligens, afkodning og forhandling.

Ved at gøre emotionel intelligens til en strategisk prioritet kan du som leder tage din virksomhed til helt nye højder og skabe massive resultater. Men hvordan?

Til foredraget vil Mikkel fortælle om business casen for EQ og hvorfor evnen til at afkode mennesker er fundamentet for høj EQ. Han vil på en indlevende og motiverende måde give dig forståelsen for, hvordan top 1% virksomheder opnår succes, og hvordan du selv kan skabe high performance teams. Foredraget vil byde på konkrete data, tankevækkende eksempler og en række aha-oplevelser.


Formål:

Foredraget henvender sig til ledere, der ønsker at forstå og prioritere emotionel intelligens i hverdagen. Foredraget er relevant for alle, der vil tage deres performance til det næste niveau – både for dig som leder, dine medarbejdere og hele virksomheden.

Udbytte:

  • Forstå, hvad business casen for EQ er, og hvorfor top 1% har det som strategisk prioritet
  • Indsigt i, hvad der karakteriserer folk, der udviser høj og lav EQ, og hvordan det kan ændres?
  • Få konkrete råd til, hvordan man får et team til at performe optimalt

Taler:

MIKKEL SEVERIN

Mikkel Severin rådgiver topledere og virksomheder om afkodning af folk og emotionel intelligens (EQ) indenfor ledelse og forhandling med udgangspunkt i sine Mind Control teknikker. Han er Danmarks førende ekspert med mere end 15 års erfaring. Mikkel Severin studerer succes, og hvad der karakteriserer top 1% virksomheder, og hvorfor de skaber så massivt bedre resultater end gennemsnittet. Han har undervist på bestyrelsesuddannelsen på CBS og bliver ofte brugt af medierne. Han er derudover hypnotisør foruden at være uddannet bachelor i polit samt tidligere M&A advokat i Bruun & Hjejle et af landets førende advokathuse.