lectureContent.image.alt

KUNSTIG INTELLIGENS: OPTIMER DIT LEDERSKAB

Foredrag med Thomas Terney

Product information

990,- ex. moms

Gratis for medlemmer

Ny Kongensgade 9C, 1472 København K

15. januar 2024

15:30 - 17:00

Hvad bliver lederens rolle i en stadigt mere AI-drevet verden? Kan kunstig intelligens understøtte dit lederskab? Eller er der overhovedet brug for dig som leder?

Kunstig intelligens er her allerede og har stille og roligt taget indpas i vores hverdag – både synligt og usynligt. Alligevel er kunstig intelligens – for de fleste – stadig noget abstrakt, som er svært at forholde sig til. Ligger det på en harddisk eller i den uhåndgribelige sky? Og kan du egentligt helt undgå at tage stilling til det? Det korte svar er: nej, du kan ikke undgå det, men den gode nyhed er, at det heldigvis ikke behøver at være så komplekst.

Førende ekspert inden for kunstig intelligens, Thomas Terney, vil tage os med på en rejse ind i den fascinerende verden af AI, hvor han vil dele sin indsigt i, hvordan du kan integrere kunstig intelligens i din arbejdsproces og lede din organisation i den digitale tidsalder. Samtidig vil vi dykke ned i de etiske dilemmaer og udfordringer, du som leder står over for i denne nye æra af innovation.

Formål:

Foredraget henvender sig til ledere der ønsker at forstå begreberne inden for kunstig intelligens og hvordan det kan inkorporeres i det daglige arbejde. Foredraget er derfor oplagt at deltage i som ledelsesgruppe såvel som enkeltperson.

Udbytte:

  • Introduktion til en af de vigtigst teknologier for fremtidens organisationer
  • Forstå hvad kunstig intelligens er og hvordan det bruges
  • Indblik i de dilemmaer og muligheder som AI bringer med sig

Taler:

THOMAS TERNEY

Thomas Terney, ph.d. i kunstig intelligens, er en digital strateg, prisvindende iværksætter og direktør for Athlee – en virksomhed, der på tre år er gået fra en idé på et stykke papir til at blive benyttet af alt fra almindelige svømmere til olympiske hold. Thomas har i mange år arbejdet i krydsfeltet mellem ledelse og digital innovation og hjælper både start-ups og etablerede virksomheder med at navigere i en digital verden. Han er passioneret i sin formidling, og har et ønske om at få alle “med på den teknologiske bølge”. Han er derfor en af landets mest benyttede foredragsholdere indenfor innovation, digitalisering og kunstig intelligens.