lectureContent.image.alt

FORANDRINGER: VALG ELLER VILKÅR?

med Christina Blak, Marianne Thyrring og Svend Brinkmann

Product information

990,- ex. moms

Gratis for medlemmer

Søren Kierkegaards Pl.1, 1221 København K

5. marts 2024

14:00 - 18:00

I en tid, hvor forandringer synes uundgåelige – og ikke mindst tempoet af dem er hastigt accelererende, er det afgørende at holde fast i sig selv. Du kan let blive revet med af den stærke strøm af forandringer, og din fornemmeste opgave er at styre gennem den – og ikke mindst lede de forstyrrende elementer væk. Det kan dog føles som en uoverkommelig opgave, og hvis du ikke er varsom, så tager strømmen dig med.

Der kaldes på handling fra alle organisationens led, forbrugerne eller borgerne forlanger bedre løsninger, alt imens både miljø- og økonomihensyn presser på. Men hvordan vælger du at puste liv i de rette forandringer og endnu vigtigere, hvilke fravælger du? På konferencen dykker vi ned i de mange dilemmafyldte og ofte paradoksale valg, du må træffe, når en ny forandring banker på døren.

Forandring fryder – eller gør det? Og hvad gør vi med de forandringer, vi som ledere bliver nødt til at tappe ind i og gennemføre? For hvor nogle forandringer synes overflødige, er andre nødvendige for at lede organisationen videre og bevare sit eksistensgrundlag – hvad end det er af etiske årsager, medarbejdernes trivsel eller for at passe på den verden, vores organisation befinder sig i.

Men er det virkelig nødvendigt med så mange forandringer? Hvilke er nødvendige for at opretholde en sund forretningsstrategi? Hvad gør det ved dine ansatte og dig selv at skulle være fleksibel og omstillingsparat konstant? Og i sidste ende: hvordan får du din organisation igennem de nødvendige forandringer?

Adresse: Den Sorte Diamant, Søren Kierkegaards Pl. 1, 1221 København K


Formål:

Konferencen er særligt relevant for ledere, beslutningstagere og enhver, der ønsker at reflektere over, hvordan forandringer påvirker organisationen. Du vil få værdifuld inspiration til at navigere i fremtidige forandringer.

Udbytte:

  • Indblik i fremtidens uundgåelige forandringer, og hvordan du identificerer dem
  • Indsigt i, hvorfor eftertænksomhed og fordybelse er essentielt i en foranderlig tid
  • Forstå, hvad frekvensen af forandringer og omstillingsparathed gør ved din organisation
  • Forstå hvorfor ESG agenden er et vilkår du som leder skal forholde dig til

Talere:

CHRISTINA BLAK

Christina Blak er kreativ direktør & ESG lead i rådgivningsbureauet Make, der hjælper virksomheder med at skabe stærke ansvarlige brands til en foranderlig verden. Hun er initiativtager til ESG Barometeret, der siden 2020 har fulgt de danske C25-virksomheders rapportering på bæredygtighed. Foruden at være en eminent facilitator formår hun til fulde at omsætte teori til praksis. Christina brænder for at skabe social forandring, innovation og langsigtet bæredygtig vækst, som er til gavn for virksomheden, men også samfundet.

MARIANNE THYRRING

Marianne har baggrund i statskundskab og en tid som departementschef i Miljøministeriet og har siden 2013 ledet DMI. Derudover har hun bestyrelsesposter i JØP og DJØF Forlag og blev anerkendt med Ridder af 1. grad af Dannebrogordenen i 2012. Hun er en aktiv debattør om fornyelse og styrkelse af den offentlige sektor og har især lagt vægt på vigtigheden af dialog og samarbejde mellem forskellige sektorer. Med et skarpt fokus på at møde borgernes behov har hun udfordret den traditionelle opfattelse af ledelse i det offentlige. Den erfaring tager hun med sig, når hun fortæller om den turnaround, DMI har været igennem.

SVEND BRINKMANN

Svend Brinkmann er professor i psykologi ved Aalborg Universitet og særligt interesseret i filosofiske, moralske og metodologiske spørgsmål. Han blev kendt i offentligheden efter udgivelsen af sin bog "Stå fast", som hurtigt blev en bestseller og etablerede ham som en fremtrædende kommentator. Brinkmann er også kendt for sine bidrag til diskussioner om psykiatriske diagnosers indvirkning på både individer og samfund, og han vil give os psykologens syn på medarbejdere og virksomheder.